Adr1ft

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kaland, Ûr
Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: _No Company
A Three One Zero csapatának új játéka, ami Oculus Rift-támogatást is kapott.
Értékelés: Nincs még értékelve

Mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft, a fejlesztést vezető, mellesleg egykor microsoftos Adam Orth azt mondta, reméli, mindenki talál majd módot arra, hogy egy másik platformon kipróbálja a játékot.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések. Habár a mezőny éppen annyira híg, mint amilyennek így a nyár közepén lennie kell, azért így is akad jó pár érdekesség, amire érdemes lehet lecsapnotok. Lássuk a listát!

PS4-re is megjelenik az Adr1ft

PC-re már március óta elérhető a Three One Zero űrben játszódó kalandjátéka, mely hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik. Szerencsére nem kell sokat várni, jövő héten ilyenkor már az űrben leszünk.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

Szívmelengető traileren az Adr1ft

Bő egy hónap és lecsaphatunk Three One Zero űrben játszódó kalandjátékára, az Adr1ftre. Addig is egy új előzetessel készülődhetünk a premierre, ebben a készítők a sajtó visszajelzéseiből szemezgettek.

Megjelenési dátumot kapott az Adr1ft

Az Oculus Rift rajtjával párhuzamosan debütál majd az Adr1ft. A feltűnően Gravityre hajazó játék ettől függetlenül nem lesz VR-exkluzív, és nem is kell rá várnunk, ha nincs szemüvegünk.

Tíz percig mozog az Adr1ft

Az Oculus Rift nyitócíme lesz a Three One Zero játéka, amely 2016 első negyedévében jelenik meg. Biztos, ami biztos, a fejlesztők ezt egy trailerben is tudatosítják bennünk, pluszban némi gameplaynek is örülhetünk.

Minimum 300 dollár lesz az Oculus Rift

Tegnap este lezajlott az Oculus Connect 2 fejlesztői konferencia, ahol számos információval gazdagodtunk a cég VR-szemüvegéről. Szó esett a várható árról, az ajánlott gépigényről, de még a játékfelhozatalról is.

E3 2015: Adr1ft - egyedül az űrben

Asztronautánk egy katasztrófa következtében egyedül marad az űrben, ám ő minden erejével azon dolgozik, hogy épségeben megússza a kalandot. A VR-szemüvegeket támogató cím most 10 percig mozog.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Íme, az Adr1ft expós előzetese

Ezt a trailert sem a készítőknek köszönhetjük, az Adr1ft E3-as előzetese idő előtt látott napvilágot az interneten. Az űrben játszódó belső nézetű sci-fi egy VR-szemüveggel nyújtja a legjobb élményt.

Kilenc percig mozog az Adr1ft

Az idei The Game Awardson mutatkozott be a Three One Zero játéka, az Oculus Riftre kihegyezett Adr1ft, amiről most az IGN jóvoltából egy kilencperces, masszív játékmenet-ízelítőt tudunk mutatni.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

TGA 2014: Adr1ft - Oculus Riftre született

Hosszabb gameplay előzetest kapott a The Game Awardson a Three One Zero játéka, az Adr1ft, ami Oculus Rift-támogatást is kapott. És bizony, ez a játék nagyon jó lesz Oculus Rifttel.