Day of the Tentacle Remastered

PC, Vita, PlayStation 4

Kiadó: Double Fine, Fejlesztő: Double Fine
A Grim Fandango és Monkey Island után a Day of the Tentacle-t is felújította a Double Fine.
Értékelés: Nincs még értékelve

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

LucasArts-klasszikusok jönnek a Game Passbe

Még a hó vége előtt bekerül három klasszikus kalandjáték az Xbox Game Pass kínálatába, amelyeket egykor a LucasArts készített, majd a Double Fine Productions újított fel az elmúlt években.

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!

Üzent a Disney-nek a Monkey Island atyja

Most, hogy a Disney felhagyott a komolyabb játékok fejlesztésével, Ron Gilbert ismét megpengette, hogy szívesen lecsapna a Monkey Island és a Maniac Mansion jogaira, ha a cég átadná neki őket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem maradunk játékmegjelenés nélkül, tény, hogy a szokásos Steam-áradatot leszámítva kissé lazábbnak tűnik a húsvét előtti pár nap. Mint mindig, most is összeszedtük, hogy mire számíthattok majd!

Day of the Tentacle - hamarabb jön, mint hinnéd

Mármint a felújított változat. A Double Fine még ebben a hónapban kiadja a klasszikus kalandjáték felturbózott kiadását, amihez már meg is hirdették az előrendelői akciókat.

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!

Így fest a Day of the Tentacle felújított változata

Még a tavalyi PlayStation Experience-en jelentette be Tim Schafer, hogy a Grim Fandango után egy másik klasszikusukat, a Day of the Tentacle-t is felújítják - ebből a verzióból érkeztek most meg az első képek.
  • Írta: barackostej
  • 14 komment

Day of the Tentacle: Special Edition leleplezés

Tim Schafer Las Vegasban hivatalosan is megerősítette, hogy újrafeldolgozást kap a Day of the Tentacle. A Special Edition titulust viselő változat valamikor jövőre fog megjelenni.