Day of the Tentacle Remastered PC, PS4, Vita

A Grim Fandango és Monkey Island után a Day of the Tentacle-t is felújította a Double Fine.
1651566945

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.
1602936000

LucasArts-klasszikusok jönnek a Game Passbe

Még a hó vége előtt bekerül három klasszikus kalandjáték az Xbox Game Pass kínálatába, amelyeket egykor a LucasArts készített, majd a Double Fine Productions újított fel az elmúlt években.
1596304800

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.
1482946260

Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!
1464098400

Üzent a Disney-nek a Monkey Island atyja

Most, hogy a Disney felhagyott a komolyabb játékok fejlesztésével, Ron Gilbert ismét megpengette, hogy szívesen lecsapna a Monkey Island és a Maniac Mansion jogaira, ha a cég átadná neki őket.
1459790760

Day of the Tentacle Remastered teszt

Közel negyed évszázada szerepel egy lila csáp világuralmi törekvéseit feldolgozó kalandjáték sok „öreg” játékos toplistájának (akár leg)tetején. A Day of the Tentacle most felújítva tért vissza a rajongók legnagyobb örömére.
1458543600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem maradunk játékmegjelenés nélkül, tény, hogy a szokásos Steam-áradatot leszámítva kissé lazábbnak tűnik a húsvét előtti pár nap. Mint mindig, most is összeszedtük, hogy mire számíthattok majd!
1457438400

Day of the Tentacle - hamarabb jön, mint hinnéd

Mármint a felújított változat. A Double Fine még ebben a hónapban kiadja a klasszikus kalandjáték felturbózott kiadását, amihez már meg is hirdették az előrendelői akciókat.