Wattam

PlayStation 4

Akció, Kaland, Puzzle
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Katamari Damacy alkotójának új játéka PS4-re.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét az új Star Warsról szól majd, de azért a videojátékos premierek között is találunk olyan finomságokat, amelyekre érdemes lehet ráúszni a karácsonyt megelőző napokban.

Pontos dátumot és új trailert kapott a Wattam

Keita Takahashi már a Katamari Damacyval bebizonyította, hogy nincs minden rendben a fejében, ezt pedig a lehető legjobb értelemben kell érteni. Az eddig látottak alapján ezt nem fogja megcáfolni a Wattam sem.

Decemberben végre elrajtol a Wattam

A Wattam Keita Takahashi, a Katamari Damacy atyjának legújabb agymenése, amely első blikkre pontosan annyira szürreális, mint a PlayStation 2-es klasszikus volt. Decemberben végre elrajtol.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

E3 2015: Itt a Wattam mosolygós előzetese

Még mindig nem tudjuk hova tenni a független Funomena új alkotását, a Wattamot, amin a Katamari Damacyről elhíresült Keita Takahashi dolgozik. Egy biztos, egy rendkívül aranyos puzzle játékról lesz szó.

Először mozog a Wattam

Végre lelepleződött a Katamari Damacy fejlesztőjének új játéka, amely kizárólag PS4-re érkezik. A Wattamot a tavalyi PlayStation Experience-en jelentették be, az első ingame látnivalókra eddig kellett várnunk.

Wattam - A Katamari Damacy atyjának új játéka

A független Funomena csapata bejelentette új PS4-es játékát, a Wattamot, amely felett a Katamari Damacy alkotója bábáskodik. Egy könnyed hangulatú, fura karakterekkel operáló produktummal lesz dolgunk.