Darkest Dungeon MAC, PC, PS4, Vita

Oldalnézetes dungeon crawler nem kevés vérrel.
1674815474

Íme, a frissített januári Xbox Game Pass felhozatal

Január második fele, valamint február eleje is tartogat izgalmas játékokat az Xbox Game Pass felhozatalában.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1622613600

Újabb négy játékkal bővül a Game Pass kínálata

Menetrendszerűen bővíti tovább a Microsoft az Xbox Game Pass kínálatát, a minap pedig az is kiderült, hogy mely címekre számíthatnak az előfizetők a júniusi hónap első felében. Lássuk a felhozatalt!
1608929280

Ingyenesen tölthető a Darkest Dungeon

Ma sem hagy minket ajándék nélkül az Epic Games Store, most éppen a Red Hook Studios nagy sikerű játékához, a Darkest Dungeonhöz férhetünk hozzá fizetés nélkül. Csapjatok le rá, amíg lehet!
1603616400

Hatalmas siker a Darkest Dungeon-társasjáték

A hét közepén rajtolt el a Darkest Dungeon: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami elképesztő sikernek örvend, hiszen alig egy nap leforgása alatt több mint egymillió dollárral lépte túl az eredetileg megjelölt összeget.
1596475800

Jól halad a Darkest Dungeon-társas fejlesztése

Még július elején tudtuk meg, hogy társasjáték készül a Red Hook Studios hatalmas sikernek örvendő RPG-jéből, a Darkest Dungeonből, amit most mozgásban közben is megleshetünk egy videó erejéig.
1593972000

Társasjáték készül a Darkest Dungeonből is

A munkálatokért az asztalai társasjátékok fejlesztésében tapasztalt csapat, a Mythic Games kezeskedik, így több mint valószínű, hogy jó kezekben van a Red Hook Studios népszerű RPG-jének adaptációja.
1590645600

Próbahétvégén a Far Cry 5 és a Darkest Dungeon

Mind a Steamen, mind a Uplayen találhatunk ingyenes szórakozást az előttünk álló hétvégére. A Ubisoft a Far Cry-sorozat ötödik részét teszi játszhatóvá néhány napra, míg a Steamen a Darkest Dungeon sötét kazamatáiban barangolhatunk.
1585931400

Többjátékos móddal bővül a Darkest Dungeon

Újabb DLC-csomaggal bővül a Darkest Dungeon, a szokásos új kasztok vagy helyszínek helyett azonban egy online harci arénát kapunk. Készüljetek, mert a The Butcher's Circus megnyitja a kapuit!
1529478000

Elrajtolt a Darkest Dungeon: The Color of Madness

H.P. Lovecraft Szín az űrből című novellája adta az ihletet a Darkest Dungeon legújabb DLC-csomagjához. A The Color of Madness első körben PC-n mutatkozott be, ezt kíséri a legújabb trailer is.