Borderlands Online Mobil, PC

Kína-exkluzív játékot kap a Borderlands-sorozat.
1633608000

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.
1624435200

Véget ért a Borderlands-film forgatása

A Gearbox a Twitteren kürtölte világgá a jó hírt, miszerint befejeződtek a Borderlands-film forgatási munkálatai. Persze messze van még a premier, de ha minden jól megy, jövőre láthatjuk is a végeredményt!
1623218400

E3 2021: Közös bejelentést hoz a 2K és a Gearbox

Egy napokban közreadott teaser szerint közös bejelentésre készül a 2K Games és a Gearbox az idei E3 apropóján - egyre biztosabbnak tűnik, hogy bemutatkozik a Borderlands-sorozat mellékága.
1619935200

Újabb nevek a Borderlands-film színészgárdájában

A Deadline újabb hét színész nevét szellőztette meg a készülőfélben lévő Borderlands-film kapcsán: többek között a Red Dead Redemptionből ismerős Benjamin Byron Davis is csatlakozott a projekthez.
1618304400

Ismét egy új név a Borderlands-film fedélzetén

A Borderlands-film háza táján nem áll meg a casting, újabb színészt jelentettek be a produkcióhoz. A friss csatlakozó Janina Gavankar, aki a legtöbb korábban felfedett karakterrel ellentétben egy új, a filmhez kitalált figura bőrébe bújik.
1617818400

A Kromját is megtalálta a Borderlands-film

Újabb nap, újabb színész a Borderlands-film stábjában. Miközben megtudtuk, ki fogja alakítani Krom banditavezért, Randy Pitchford is Twittert ragadott, hogy magyarázatot adjon arra, miért tér el a film cselekménye a játékokétól.
1617692400

Kiderült a Borderlands-film szinopszisa

Szépen kikerekedett már a Borderlands-filmadaptáció stábja, ám a történetről annál kevesebbet tudtunk eddig. Most egy újabb castingbejelentés mellé végre egy szinopszisunk is van.
1615798800

Új névvel bővült a Borderlands-film színészgárdája

Újabb hét, újabb név a Borderlands-film stáblistáján: a minap megerősített hölgy egy vadonatúj karaktert alakít majd az adaptációban, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy valamilyen módon kapcsolódik majd Lilithhez.
1615384800

Megvan, ki játssza Krieget a Borderlands-filmben

Új nevet lepleztek le a Borderlands-film színészgárdájából, ezúttal a Krieget alakító Florian Munteanu mutatkozhatott be a nagyközönség előtt. A színészt korábban a Creed II-ben láthattuk.
1614783600

Megvan a Borderlands-film Tiny Tinája

Egyre jobban körvonalazódik a Borderlands-mozi szereplőgárdája. Jack Black, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Kevin Hart után most Ariana Greenblatt is csatlakozott a stábhoz, aki a robbantásmániás Tiny Tinát alakítja majd.