Sniper: Ghost Warrior 3

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: City Interactive, Fejlesztő: City Interactive
A Sniper-sorozat harmadik része Grúziába kalauzol el minket. Szabadon bejárható terület, AAA játékélmény - kell más?
Értékelés: 6.5

CI Games-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Újabb akcióval jelentkezett a Humble Bundle, amiben ezúttal olyan játékok kaptak helyet, mint például a Sniper: Ghost Warrior 3 vagy a Lords of the Fallen: Game of the Year Edition - csakhogy a nagyobb címeket említsük.
  • Írta: Baloo
  • 7 komment

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.

Mérföldkőhöz érkezett a Sniper: Ghost Warrior 3

Nem indult zökkenőmentesen a Sniper: Ghost Warrior 3 tavaly áprilisban kezdődő karrierje, de úgy tűnik, végül a kasszáknál azért sikeres lesz a játék, hiszen az eladások átlépték a bűvös egymilliós számot.

Sniper: Ghost Warrior 3 - végre jön a multiplayer

Még májusban jelent meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, de a City Interactive teljesen alábecsülte erőforrásait, így a korábbi ígérgetések ellenére a multiplayer mód a mai napig nem készült el.

Ghost Warrior 3 - a fejlesztők beismerték, elszúrták

Ugyan nem lett olyan rossz a Sniper: Ghost Warrior 3, a CI Games vezetője, Marek Tyminski most mégis beismerte, hogy túl sok erőforrást emésztett fel, hogy az AAA-játékok szintjét tűzték ki célnak.

Brit toplista: élen kezdett a Mario Kart 8 Deluxe

Lezárult a Ghost Recon: Wildlands menetelése, ráadásul a négy alkalommal is élen végzett taktikai-shooter jó nagyot zuhanva veszítette el a vezető helyét, amit ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe örökölt.

Javítgatják a Sniper: Ghost Warrior 3-at

A héten jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 3, azonban az alapváltozat kisebb-nagyobb hiányosságokkal és problémákkal küszködik. A napokban érkezett már egy javítás, de további foltok várhatók. Közben ingyenessé vált a Season Pass.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Sniper: Ghost Warrior 3 - íme, a launch trailer

Többszöri csúszás után végre boltokba került a Sniper: Ghost Warrior 3, a lengyel CI Games pedig egy launch trailerrel ünnepli a premiert. Pedig a játékosok nem lehetnek maradéktalanul elragadtatva.

Sniper: Ghost Warrior 3 - multiplayer nélkül debütált

A mai napon hivatalosan is elrajtolt a CI Games Sniper-sorozatának új felvonása, a Sniper: Ghost Warrior 3. A premier viszont nem volt zökkenőmentes, ugyanis mint kiderült, multiplayer mód nélkül került forgalomba a shooter.

Tíz fontos dolog a Sniper: Ghost Warrior 3-ról

Holnap érkezik a Sniper: Ghost Warrior 3, de ha eddig nem tudtad hova tenni a lövöldét, akkor a CI Games jóvoltából itt van egy gyorstalpaló. A videó a játék 10 legfontosabb jellegzetességéről rántja le a leplet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Sniper: Ghost Warrior 3 - változatos módszerek

Megérkezett a Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb előzetese, amely a szabad játékmenetre hívja fel a figyelmünket. Az ellenséget többféle módszerrel likvidálhatjuk - a mesterlövészkedés csak az egyik!

Sniper: Ghost Warrior 3 - ilyen lesz a Challange mód

A CI Games ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior harmadik része komoly előrelépést jelent majd az elődökhöz képest. A hajtás után megleshető új videó ezekre az újdonságokra helyezi a hangsúlyt.

Sniper: Ghost Warrior 3 - testvéri szeretet

A mesterlövészes játék legújabb előzetese a háttérsztorira koncentrál. Sablonos az egész, de akár még érdekes is lehet a főhős rivalizálása az öccsével, akivel tutira összefutunk a kampányban.

Ismét csúszik a Sniper: Ghost Warrior 3

Második alkalommal kénytelen a CI Games elhalasztani a Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenését. Igaz, ezúttal nem hónapokról, hanem csak hetekről van szó. Így április eleje helyett április végén mutatkozik be a shooter.

Sniper: Ghost Warrior 3 - találd meg a saját stílusod!

Új trailer érkezett a Sniper: Ghost Warrior 3-hoz, melyben - a '80-as évek filmtrailereit megidézve - narrátor mutatja be nekünk, milyen sokféle módon harcolhatunk a játékban.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Sniper: Ghost Warrior 3 - elindult a nyílt bétateszt

A PC-sek örülhetnek, elvégre mától három napon át nyúzhatják a Sniper: Ghost Warrior 3 bétáját. A próba teljesen nyitott a Steamen, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit ma még megtehetsz. Új trailerrel hangolódunk.

Ghost Warrior 3 - szezonbérlet az előrendelőknek

Az előrendelésnél már csak a szezonbérletet utáljuk jobban, a CI Games azonban új trükkel igyekszik becsalogatni a minket a csapdájába: ha PC-n vagy PS4-en rendeled elő a játékot, ajándékba jár a Season Pass.

Ghost Warrior 3 - hasznos tanácsok kezdőknek

Ahhoz, hogy tényleg vérprofi mesterlövésszé váljon valaki, nemcsak rengeteget kell gyakorolnia, de nagyon sok dologra kell odafigyelnie. A Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb fejlesztői naplója ezekhez ad most tanácsot.

Befutott a Sniper: Ghost Warrior 3 gépigénye is

Szűk két hét múlva elstartol a Sniper: Ghost Warrior 3 bétatesztje. Ha nem akarod felkészületlenül várni a kipróbálható változatot, böngészd át a rendszerkövetelményeket! Nem árt hozzá egy izmosabb proci.