Cities: Skylines

PC

Kiadó: Paradox, Fejlesztő: Colossal Order
Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.
Értékelés: 9.0

Ingyenesen tölthető a Cities: Skylines

Elindult az Epic Games Store karácsonyi meglepetéssorozata, elsőként a Cities: Skylinest tette ingyenesen letölthetővé a digitális áruház. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Az Xbox Game Pass második májusi hulláma

Hiába kaptunk már május elején egy adag játékot az Xbox Game Pass kínálatába, nem ér véget a hónap második adag nélkül. A már beharangozott Alan Wake mellett a Minecraft: Dungeons és a Cities: Skylines is várja az előfizetőket.

Íme, a PlayStation Plus májusi kínálata

Megérkeztek a PlayStation Plus májusi befutói is: ezúttal két szimulátort kapnak az előfizetésük mellé a PS4-játékosok. Az utóbbi évek egyik legjobb városépítője, a Cities: Skylines mellé egy közkedvelt rétegjáték, a Farming Simulator 19 jár.

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!
  • Írta: szlav
  • 3 komment

Xbox Game Pass - ezeket kapják a PC-sek

A múlt héten számoltunk be róla, hogy milyen újdonságoknak örülhetnek az Xbox Game Pass konzolos előfizetői a hónap második felében, most pedig az is kiderült, hogy milyen játékok érkeznek a közeljövőben a szolgáltatás PC-s szekciójába.

Társasjáték készül a Cities: Skylines alapján

A Paradox még tavaly jelentette be, hogy több címe alapján is társasjátékot készít, a Crusader Kings után pedig a népszerű városépítős játék, a Cities: Skylines következik a sorban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Cities: Skylines - irány az egyetem!

Még ebben a hónapban újabb kiegészítőt kap a Cities: Skylines Campus címmel, mely során hűséges polgárainkkal megismertethetjük a felsőoktatás és az egyetemi sport szépségeit.

Cities: Skylines - túl a 6 millión

A Paradoxnak egy szava sem lehet a Cities: Skylines teljesítményére, hiszen a nagyszerű városépítőjáték már több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ennek örömére megosztottak néhány érdekes statisztikát is.

Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.

Cities: Skylines - az iparra fókuszál az új kiegészítő

Füstölgő gyárkémények, vagy környezetbarát szélerőművek. Mélyre fúró olajkutak, vagy csillogó napkollektorok. Egy nyüzsgő városnak sok energiára és jól átgondolt infrastruktúrára van szüksége. Erre összpontosít az Industries DLC.

Cities: Skylines - már Switchen is építkezhetünk

A tegnap éjjeli Nindento Direct során ugyan megemlítették a Cities: Skylines érkezését Switchre, ám amennyire váratlan, éppen annyira kellemes meglepetés, hogy a játék már a bejelentés pillanatától elérhető a játékosok számára.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Cities: Skylines - építs parkokat!

Május végén érkezik korunk legjobb városépítő stratégiájának legújabb kiegészítője, a Parklife. Ahogy azt a címe is mutatja, ezúttal állatkerteket és vidámparkokat üzemeltethetnek az önjelölt polgármesterek.

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

Ötmillió példánynál jár a PC-s Cities: Skylines

Szombaton ünnepli a harmadik születésnapját a Cities: Skylines, amely az elmúlt évek legkedveltebb városépítős játéka. Erre bizonyíték, hogy a PC-s változat már túl van az ötmillió eladott példányon.

Játssz hétvégén ingyen a Cities: Skylinesszal!

Titkon arról fantáziálsz, hogy dicső metropoliszokat húzol fel a semmiből a polgárok legnagyobb örömére? Akkor most mindezt ingyen megteheted, hiszen egészen vasárnapig ingyenesen játszható a Cities: Skylines.