Minecraft: Story Mode

iPhone, PC, PlayStation 3, Xbox 360, Android, Vita, Mobil, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Telltale, Fejlesztő: Telltale Games
A Minecraft háttértörténetét meséli el epizodikus formában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb játékokkal bővülhet a Minecraft-franchise

Lapértesülések alapján úgy tűnik, rendesen ráfekszik a Minecraft-franchise bővítésére a Mojang Studios, a fejlesztőcégnél ugyanis legalább két új, az élesben futó projektektől független Minecraft-játék készül jelenleg.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.

20 ezer forint epizódonként a Minecraft: Story Mode

Nem elírás, a Minecraft: Story Mode Xbox 360-as változatát valóban 20 ezer forintért árulják epizódonként a konzol piacterén. Mielőtt azonban lecsapnátok az év akciójára, eláruljuk, hogy miért van ez így.

Lehúzza a rolót a Minecraft: Story Mode

A Telltale Games bezárása továbbra is kísért minket. Ha meg szeretnétek tartani, akkor június 25-ig töltsétek le a Minecraft: Story Mode epizódjait, a későbbiekben ugyanis erre már nem lesz lehetőségetek!

Dátumot kapott a Minecraft filmadaptációja

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Peter Sollet által rendezett Minecraft-mozifilmet 2022 márciusában mutatják be. A sztori egy tizenéves lány és baráti csoportjának történetét meséli el, és lesz benne egy ősi sárkány is.

Új rendező a Minecraft-mozi fedélzetén

Lapértesülések szerint a Warner Bros. megtalálta a Minecraft-film rendezőjét Peter Sollett személyében. Egy ideig Shawn Levy és Rob McElhenny neve is szóba került, de ők idő előtt feláltak a direktori székből.

Megérkezett Netflixre a Minecraft: Story Mode

Már a Netflixen is elérhető a Minecraft: Story Mode, ráadásul továbbra is interaktív formában fogyasztható a játék a streaming szolgáltatáson keresztül. Aggodalomra semmi ok, egy mezei távirányító is elegendő az irányításához.

Továbbra is készül a Stranger Things-játék

Mindenkit váratlanul ért a Telltale Games hirtelen bezárása, s ennek valószínűleg nem örültek a Netflixnél sem. A Stranger Things-játékadaptáció eddigi tervei tehát füstbe mentek, de a sorozatért felelős cég ezt nem hagyja annyiban.
  • Írta: szlav
  • 3 komment

E3 2018: Stranger Things-játékot készít a Telltale

A Netflix és a Telltale Games a Twitteren jelentette be, hogy két közös projekt erejéig együtt dolgoznak majd. Egyrészt interaktív TV-változatot kap a Minecraft: Story Mode, másrészt pedig készül a Stranger Things-játék.

Ingyen a tiéd lehet a Minecraft: Story Mode

A Telltale és a Microsoft jóvoltából a Minecraft: Story Mode első évadának öt epizódja ingyen tölthető a Windows Store-ból. Hőseink a Kő Rendjének felkutatására indulnak, hiszen csak így menthetik meg a világot.

Minecraft: Story Mode - jön a második évad

Nagyon úgy tűnik, hogy a rendkívül sikeres Telltale-féle Minecraft: Story Mode-hoz folytatás érkezik. Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot, sőt még az első epizód címe is kiderült.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Batman: The Telltale Series - ingyenes az Episode 1

A hálaadás hétvégéjén ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első epizódja a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és a Steamen nem, így mindenképp Windows 10-re lesz szükséged Gotham City megtisztításához.

Steve Carell lesz a Minecraft-film főszereplője?

Körvonalazódik a Minecraft-film csapata, így most már nem csak az ismert, ki rendezi a filmet és írja a forgatókönyvet, de az is, hogy Steve Carell is csatlakozik a 2019 májusára időzített projekthez.

Ingyenes a Minecraft: Story Mode első epizódja

A Telltale már karácsonyozik, ingyenesen elérhetővé tette a Minecraft: Story Mode: Episode 1 - The Order of the Stone-t. Az ajánlat mindegyik platformon él, azaz PC-n, konzolokon és mobilokon is lecsaphatunk a sorozat nyitányára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Minecraft: Story Mode - jövő héten itt a hetedik rész

Másfél hónappal a hatodik epizód után folytatódik a Minecraft: Story Mode: a Telltale bejelentette, hogy jövő hét elején válik elérhetővé az Access Denied című rész, melyben ezúttal Yvette Nicole Brown lesz a vendégszereplő.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Dátumot kapott a Minecraft-film

Bő két évet kell várnunk arra, hogy a Mojang sikerjátékából végre mozifilm szülessen. A Warner Bros. napra pontos premierdátumot osztott meg velünk - reméljük, a rajongók lelkesedése is kitart addig.

Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

A Telltale még márciusban jelentette be, hogy folytatja a Minecraft: Story Mode-ot - igaz, rendhagyó módon. Új évad helyett egyszerűen csak hozzácsap három újabb epizódot az eddigiekhez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!