Sébastien Loeb Rally EVO

PC, PlayStation 4, Xbox One

Autós, rali
Kiadó: Milestone, Fejlesztő: Milestone
A MotoGP és a WRC 1-4 fejlesztőinek első ralis játéka PC-re, Xbox One-ra és PS4-re Sebastien Loeb nevével.
Értékelés: 4.0

Megjelent a Sebastien Loeb Rally Evo

Maga a ralis legenda, Loeb méltatta a Milestone frissen megjelent játékát, melyben a realizmus egyáltalán nem számít túlzásnak. Hangulatfokozóként nézd meg a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem panaszkodhatunk a hét játéktermésére, egy sor finomság érkezik majd a napokban! PC-re költözik Lara Croft legutóbbi kalandja, újra összeáll a Bosszúállók, és a rali szerelmesei is előkészíthetik a kormányukat.

Érkezik a Sebastien Loeb Rally Evo demója

Az olasz Milestone stílusos karácsonyi ajándékkal lep meg minket. Szenteste napján jön a Sebastien Loeb Rally Evo kipróbálható változata, melyben két játékmódban tehetjük próbára vezetői tudásunkat.

Pontos dátumot kapott a Sebastien Loeb Rally Evo

Még a nyáron jelentették be, hogy jövő év elejére csúszik a Sebastien Loeb Rally Evo. A Milestone játéka most pontos megjelenési dátumot kapott, valamint egy új trailert is megnézhetünk a bejelentés alkalmából.
  • Írta: barackostej
  • 12 komment

Csak jövőre jön a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone a jobb minőség érdekében elcsúsztatta a Sebastien Loeb Rally Evo megjelenését, ráadásul nem is kicsit. A játék október helyett csak valamikor 2016-ban jelenik majd meg.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

Először mozog a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone új ralijátéka is megmutatta magát, a Sebastien Loeb Rally Evót a világbajnokkal közösen készíti az olasz stúdió. Ezúttal egy havas szakaszba nézhetünk bele, a felvételt a PS4-es verzióból rögzítették.

Teaser traileren a Sebastien Loeb Rally Evo

A Sebastien Loeb Rally Evo fejlesztéséből a címadó kilencszeres ralivilágbajnok is kiveszi részét. Most befutott az első rövid teaser, amelyben megcsodálhatjuk a Citroën DS3-at.

Sebastien Loeb Rally Evo - ilyen az ausztrál rali

Eddig néhány unalmas pályaképen kívül nem nagyon láttunk semmi érdemlegeset a Sebastien Loeb Rally Evóról, ám a mostani kedvcsinálók sokkal informatívabbak, lévén már autó is van rajtuk. Bemutatkozik az ausztrál rali.

PC-re is jön a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone formálisan is bejelentette a Sebastien Loeb Rally Evót. Ez lesz a csapat első jelenlegi generációs ralijátéka, amihez a híres világbajnok is a nevét adja. Befutottak az első látnivalók is.

Bejelentették a Sebastien Loeb Rally Evo-t

A WRC: FIA World Rally Championship fejlesztői új ralis játékot készítenek Sebastien Loeb Rally Evo címmel, amely jövőre érkezik Xbox One-ra és PS4-re a világbajnok versenyzővel együttműködve. Marad az arcade-vonal, nyugi.