Smite

PC, Xbox One

Fantasy, TPS, MOBA
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Hi-Rez Studios
A Tribes készítőinek MOBA-ja.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Smite - a Tini Nindzsa Teknőcök is színre lépnek

Ha váratlanul ért benneteket, amikor a mitológiai istenek mellett az Avatár léghajlítói is feltűntek a Smite csataterein, akkor csak várjátok ki a novembert! A következő szezonbérlet a Tini Nindzsa Teknőcöket is csatasorba állítja.

Smite - váratlan crossover az Avatárral

Az Avatár: Aang legendája nemrég megjelent a Netflixen is, és talán nem meglepő, hogy újra fellángolt a rajongási láz. Talán épp ezt lovagolja meg most a Nickelodeon és a Smite csapata, amikor a sorozat figuráit hozzáadják a MOBA-hoz.

Smite - Cthulhu is játszható karakter lesz

Júniusban H. P. Lovecraft leghírhedtebb szörnyű agyszüleménye, Cthulhu is csatlakozik a Smite névsorához. A különféle mitológiák isteneit egymásnak eresztő MOBA egy új Battle Passt is indított.

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Paladins - már teljes a crossplay

És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Hi-Rez: Hé Sony, mi lesz a crossplay-jel?

A játékosok mindig örülnek annak, ha platformtól függetlenül együtt játszhatnak a barátaikkal, a Sony azonban híresen makacs ez ügyben. A Smite és a Paladins stúdiója nyilvánosan vonta kérdőre a japán vállalatot.

Nintendo Switchen is elrajtolt a Smite

A Hi-Rez Studios MOBA-ja már játszható a Nintendo hibridkonzolján, igaz, csak zárt bétaként, amihez csak a 30 dolláros Founder's Pack tulajdonosai férhetnek hozzá. A végleges verzió persze free-to-play lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Jön a crossplay a Hi-Rez játékaiba

Univerzális crossplay-támogatást és egyesített fejlődési rendszert kap a Smite, a Paladins és a Realm Royale. A Hi-Rez mesélt a platformok közti megkötésekről, és hozzávetőleges dátumot is kaptunk mindezekhez.

Kiszivárgott a Games with Gold júniusi kínálata

Bár alapesetben fenntartással kezelünk minden hasonló "kiszivárgott" listát, ám most hihetőnek tűnik a felhozatal, lévén az Xbox német részlegétől származnak az információk. Az egyik cím az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.

Smite - a hónap végén jön a végleges verzió PS4-re

A Hi-Rez Studios MOBA-ja május végén kilép a bétastátuszból és hivatalosan is elstartol PlayStation 4-en. A végleges verzió immáron 60fps-sel fut, még több karaktert és trófeatámogatást is tartalmaz.

Hivatalos: PlayStation 4-re tart a Smite

Az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal már a héten lelőtte a poént, ám most a Hi-Rez Studios formálisan is bejelentette, hogy a mitológiai témájú MOBA-juk a Sony konzolján is tiszteletét teszi.

PlayStation 4-re is jön a Smite?

Az európai korosztálybesorolásért felelős PEGI frissített adatlapja szerint az eddig csak PC-n és Xbox One-on nyüstölhető népszerű MOBA, a Smite hamarosan PlayStation 4-en is játszható lesz.

Megjelenési dátumot kapott a Smite

Hosszas bétatesztelés után jövő hét szerdán végre megérkezik az első igazi konzolos MOBA is. A mitológiai ihletésű Smite-ban kezdetben 65 játszható isten és persze egy raklapnyi összeharácsolható drágakő vár majd rád.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

Kevin Sorbóval erősít a Smite

A nálunk is népszerű Herkules-sorozat sztárja, Kevin Sorbo adja a hangját a Smite augusztusban érkező új hősének - aki persze szintén Zeusz törvénytelen fia lesz. A MOBA-nak már 10 millió egyedi felhasználója van.

Elindult a Smite nyílt bétatesztje Xbox One-on

Végre kitárta a kapuit a mitológiai ihletésű MOBA a Microsoft konzolján, így minden Gold-előfizető kipróbálhatja a free-to-play játékot. Ha jól számoljuk, a Smite lesz az első MOBA Xbox One-on. Kíváncsiak vagyunk rá.