Total War: Warhammer PC

Merészet húznak a Total War-sorozat alkotói: az új rész a Warhammer-univerzumban játszódik!
1660456800

Total War: Warhammer III - ismerd meg az Immortal Empires térképét!

Egészen megdöbbentő, hogy milyen hatalmas az Immortal Empires világtérképe. Ez persze nem véletlen, hiszen a gigászi játékmód egybeolvasztja a teljes Total War: Warhammer-trilógia tartalmait.
1648825800

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Egy hét sem telhet el úgy, hogy az Epic Games Store ne lepjen meg bennünket valamilyen ajándékkal! Ezúttal mindjárt két címet is bezsebelhetünk, és hasonlóan jól járunk majd a jövő héten is.
1648141200

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Újabb hét, újabb ingyenes játékkal vár minket az Epic Games Store. Kétségtelen, hogy a mostani eresztésnél láttunk már erősebbet, a jövő héten azonban nem lesz okunk a fintorra.
1612177200

Total War: Warhammer - rejtélyes előzetes érkezett

Készülődik valami a Total War: Warhammer világában. A Birodalom csillagászai összedugják a fejüket, hiszen az üstökösök mindig egy jelentős esemény közeledtét hirdetik. Lehet, hogy ismét hallunk a Total War: Warhammer III-ról?
1501333200

Blog: Total War: Warhammer - egy évvel később

Tavaly jelent meg a Total War: Warhammer első felvonása, melyhez azóta számos DLC és kiegészítő jelent meg. Necreon blogjában összeszedte, hogy miben és mennyit változott azóta a játék.
1480150838

Total War: Warhammer - akcióban az erdei elfek

December 8-án érkezik a Total War: Warhammer következő kiegészítője, a Realm of the Wood Elves. Egy új frakcióval bővül a játék felhozatala, jönnek az erdei elfek (vagy tündék), akik gerillataktikával érvényesülnek.
1479481200

Új korszakba kalauzol a következő Total War

A Total War-sorozat sikere töretlen, így teljesen biztosak lehetünk, hogy lesz folytatás. A Creative Assembly egy ideje már dolgozik rajta és már az is biztos, hogy egy új korszakban harcolhatunk majd.
1470718405

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.
1469433650

Total War: Warhammer - akcióban a beastmanek

A hónap közepén mutatkozott be a Total War: Warhammer új faja - most végre megtudhatjuk, hogyan muzsikálnak csata közben a kosfejű, ám embertestű beastmanek. A helyszín a Stir folyó lápvidéke.
1468501219

Total War: Warhammer - jönnek a Beastmanek

Hamarosan egy új faj csatlakozik a Total War: Warhammer háborúihoz, a kosfejű, ám embertestű beastmanek. A DLC-t még nem erősítették meg hivatalosan, de a leleplező videó idő előtt kikerült a játék YouTube-csatornájára.