Battlefleet Gothic: Armada

PC

RTS, Sci-Fi, Ûr
Kiadó: Focus Home Interactive, Fejlesztő: Tindalos Interactive
RTS készült a Battlefleet Gothic nevű Warhammer 40.000 spin-off alapján.
Értékelés: 8.0

Battlefleet Gothic: Armada - jönnek az űrgárdisták

Jövő héten kiegészül a Battlefleet Gothic: Armada, a kedden megjelenő DLC az űrgárdistákat adja hozzá a stratégiához. A legjobb, hogy ha már megvan a játék, még fizetned sem kell értük.

Battlefleet Gothic: Armada - itt a launch trailer

Ma landol a Steamen a Warhammer 40K univerzumában játszódó stratégia, a Battlefleet Gothic: Armada. A Tindalos csapata a klasszikus társasjátékot vette alapul, és a látottak alapján remek munkát végzett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!

Battlefleet Gothic: Armada - jönnek az eldarok

A jövő héten új frakcióval bővül a Battlefleet Gothic: Armada bétája. Jönnek az eldarok, akik elsősorban a fürgeségüket és mozgékonyságukat vetik be a harcok során. Egy előzetest is mutatunk róluk.

A Battlefleet Gothic: Armada lényege

A minap vette kezdetét a Battlefleet Gothic: Armada bétatesztje, s ennek örömére a készítők egy olyan trailerrel kedveskedtek, amely a játék főbb aspektusait mutatja be. Ki mondana nemet egy Warhammer 40K-féle RTS-re?

Sztoritraileren a Battlefleet Gothic: Armada

Alakul a Games Workshop társasjátékán alapuló Battlefleet Gothic: Armada fejlesztése a Tindalosnál. A Warhammer 40K univerzumában játszódó stratégia single player kampányából kaptunk most egy ízelítőt.

Gameplay bemutatón a Battlefleet Gothic: Armada

Megkapta az első gameplay videóját a Battlefleet Gothic: Armada, az előzetesben az Unreal Engine 4-gyel hajtott játékmenet alapjait mutatják be a fejlesztők. Látványosnak tűnik, azt meg kell hagyni.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Battlefleet Gothic: Armada - itt az első trailer

A Focus Home Interactive januárban leplezte le a Battlefleet Gothic: Armadát, amely a Warhammer 40K univerzumában játszódik és az űrcsatákra koncentrál. Most megérkezett az első mozgókép az RTS-ről.

Játék készül a Battlefleet Gothic alapján

Újabb RTS-sel bővül a Warhammer 40.000-univerzum adaptációfelhozatala, ezúttal a Battlefleet Gothic nevű spin-off játékváltozatát jelentették be, amit a negyedik generációs Unreal Engine hajt.