Planet Coaster

PC

Vidámpark, Tycoon, pc
Kiadó: Frontier Developments, Fejlesztő: Frontier Developments
A Frontier Developments új vidámparkos játéka.
Értékelés: 9.0

Két kiegészítőt kapott a konzolos Planet Coaster

Négy évvel később PlayStationökre és Xboxokra is eltalált a Frontier vidámparképítő játéka, a Planet Coaster: Console Edition ráadásul rögtön két DLC-vel is kiegészül: egyikben a szellemes, másikban a kalandos elemek dominálnak.

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Megvan, mikor érkezik konzolra a Planet Coaster

A Roller Coaster Tycoonon edződött Frontier 2016-ban dobta piacra megváltozott című, de változatlan minőségű vidámpark-menedzselő játékát, a Planet Coastert, amely épp a generációváltás idejére végre konzolokra is begördül.

Konzolokra tart a Planet Coaster

Újabb jó hír a Frontier háza tájáról! Az év végén a Microsoft és a Sony jelengenerációs és next-gen konzoljain is megjelenik az utóbbi évek legnagyszerűbb vidámparképítős menedzsmentjátéka, a Planet Coaster.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Planet Coaster - megérkeztek a Szellemirtók

A Planet Coaster következő DLC-csomagja semmiképp sem mondható hétköznapinak - mi leginkább a túlvilági jelzőt használnánk rá. Ki gondolta volna, hogy egy vidámparkban is szükség lehet a Szellemirtókra?

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Launch traileren a Planet Coaster Vintage DLC-je

A Planet Coaster legújabb DLC-je Vintage címmel a vidámparkok aranykorszakába varázsolja játékosait. Új tájak, épületek, kellékek, szerelvények és vizuális effektek próbálják becsalni a játékoskedvű érdeklődőket.

Ismét fejlesztőstúdióba fektetett be a Tencent

A kínai internetes megavállalat újra kitett magáért: ezúttal az Elite: Dangerous és a Planet Coaster fejlesztőjébe, a Frontier Developmentsbe vásárolta be magát 17,7 millió fontért.

Ingyenes ünnepi DLC-t kapott a Planet Coaster

Ahogy közelednek az ünnepek, sok fejlesztő érdekes ünnepi kiegészítőkkel hálálja meg a játékosok egész éves kitartását. A Planet Coaster esetében ez egy új, ingyenes témát és kampányt jelent.
 • Írta: barackostej
 • 0 komment

Planet Coaster - itt az utolsó trailer

Hamarosan elérhetővé válik a Frontier Developments által fejlesztett vidámparképítős játék, a Planet Coaster. A megjelenés alkalmából megérkezett természetesen a launch trailer is.
 • Írta: barackostej
 • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten feltúrjuk San Francisco hipszter alvilágát, többfrontos vidámpark-üzemeltetésbe vágunk, és egy régi ismerőssel az oldalunkon térünk vissza Itáliába, hogy rendet tegyünk a templomosok között.

Planet Coaster - még egy baleset is vicces

Mint ismert, az Elite: Dangerous mögött álló csapat vidámparkos címen dolgozik, ráadásul a végtermék még idén begördül majd. Most újabb képsorokat kaptunk a Planet Coasterről: kiderül, mi történik, ha egy hullámvasutat rosszul építünk fel.
 • Írta: zoenn
 • 3 komment

GC 2016: Novemberig kell várni a Planet Coasterre

Lényegében mindegy is, hogyan sikerül a RollerCoaster Tycoon új része, a vidámparkozásban szintén jártas Frontier Developments ugyanis gőzerővel dolgozik a Planet Coasteren, amely már novemberben befut.
 • Írta: fojesz
 • 1 komment

E3 2015: Bemutatkozik a Planet Coaster

A PC Gaming Show keretein belül leleplezte a Frontier új játékát, a Planet Coastert. A cím egyfajta folytatása a RollerCoaster Tycoon 3-nak, melynek jogai azonban nem a Frontiernél vannak - ezért lett végül Planet Coaster a játék neve.
 • Írta: barackostej
 • 1 komment

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Frontier Developments: új játék és leépítések

Új játékon dolgozik az Elite: Dangeroust is fejlesztő Frontier Developments, visszatérnek a tycoon-játékokhoz a most bejelentett Coaster Park Tycoonnal. Emellett szomorú hír, hogy a cégnél leépítések is történtek.
 • Írta: barackostej
 • 1 komment