American Truck Simulator PC

Európa után az Egyesült Államokban róhatjuk az országutakat.
1700913600

Kansas felé veszi az utat az American Truck Simulator

Az Egyesült Államok dobogó szíve, vagyis Kansas felé veszi az útját az SCS Software kamionos játéka. A partvidék nyüzsgő nagyvárosai helyett rengeteg békés vidéki út vár ránk.
1690891244

Ma érkezik az American Truck Simulator Oklahoma kiegészítője

Hihetetlen de már hét éve jelent meg az American Truck Simulator, ám a SCS Software azóta is folyamatosan bőviti az Egyesült Államok államaival és országútjaival. Mától Oklahoma a soros.
1687680000

Oklahomába tart az American Truck Simulator

Az SCS Software meditatív kamionos játéka hamarosan újabb kiegészítővel bővül. Vidékies tájak, kacskaringós erdei utak, gyönyörű parkok és békés kisvárosok várják, hogy bejárjuk őket.
1658844000

American Truck Simulator - jövő héten Montanába utazunk

A vérbeli kamionsofőrök régóta várják már az American Truck Simulator következő expanzióját. A megjelenés már tényleg csak egy karnyújtásnyira van, de addig is csekkoljátok le a launch trailert!
1637656200

American Truck Simulator - Montana sem marad ki

Az American Truck Simulator nagy úthálózatába újabb és újabb államok csatlakoznak be, amelyek között hamarosan Montanát is köszönthetjük. Egy csokorra való képen vehetjük szemügyre, mivel készül az SCS Software.
1631030400

American Truck Simulator - irány Wyoming!

Eljött az ideje, hogy visszaüljünk a kedvenc kamionunk volánja mögé, hiszen vár ránk a Sziklás-hegység. Megjelent az American Truck Simulator legújabb kiegészítője, amely elénk tárja Wyoming állam vidékeit.
1615633200

American Truck Simulator - irány Texas!

Amíg Európában az Ibériai-félsziget és Oroszország felé veszik az irányt a kamionosok, addig az Atlanti-óceán túlsó felén Wyoming és Texas lesz a tizennyolc kerekűek új úti célja.
1587490200

American Truck Simulator - nyújtsuk ki a lábunkat!

Néha nem kell más, csak egy hatalmas 18 kerekű, meg a végtelen országút. Jókora frissítést kapott az American Truck Simulator: az 1.37-es update teljesen átdolgozott hangokkal és körbesétálható garázzsal csábítja vissza a sofőröket.
1572771600

American Truck Simulator - jövő héttől irány Utah!

Az SCS Software egy meglehetősen hangulatos, vadonatúj előzetes társaságában jelentette be, hogy pár nap múlva elrajtol a kamionos játék legújabb kiegészítője, mely a cowboyok és bölények államába repíti el az önjelölt kamionosokat.
1562486400

American Truck Simulator - vár a kietlen Utah

Ismét egy újabb állammal bővül az American Truck Simulator térképe. Kalifornia, Nevada, Washington, Arizona, Oregon és Új-Mexikó mellé hetedikként csatlakozik a barátságtalan sivatagokkal tarkított Utah állam.