Assassin's Creed: Unity - Dead Kings PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed: Unity első DLC-je, amit ingyen kaptak meg a játékosok.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1544526000

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1499259480

Anime készül az Assassin's Creed alapján

Újabb adaptáció, ezúttal anime készül az Assassin's Creed alapján. Hogy hol fog futni a sorozat, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix-féle Castlevania showrunnere szorgoskodik majd rajta.
1476805332

Friss előzetesen az Assassin's Creed mozifilm

A decemberi filmfelhozatalt erősíti majd az Assassin's Creed adaptációja, ami a tervek szerint inkább a jelenben játszódik, míg a múltbéli, akciódúsabb betétekből kicsit visszafogottabb mennyiséget kapnak a nézők.
1475060421

Friss képeken az Assassin's Creed-film

A Total Film Magazine legfrissebb száma egy nagyadag képet közölt a decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed-filmről. Mindkét idősík megelevenedik a kedvcsinálókon.
1471089601

Ismerős karakterek az Assassin's Creed-filmben

A játékok rajongóinak is kedveskednek az Assassin's Creed-film készítői. Noha az alkotás egy teljesen új főszereplőre és helyszínre koncentrál, feltűnik benne néhány, a videojátékokból ismerős figura is.
1467982800

Assassin's Creed-film - nem a pénzcsinálás a cél

A Ubisoft szerint számukra a Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketingeszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise.