Sonic Runners

Mobil

Platform, endless runner
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
A legújabb Sonic-játék egy oldalnézetes endless runner lesz.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

Ennyire komolyan gondolja a Sega a mobilozást

A Sega nem sokkal ezelőtt kvázi elkötelezte magát a mobilos (és a PC-s) játékok mellett, és láthatóan komolyan gondolja a dolgot: a minap bejelentette, hogy három mobilfejlesztő csapattal is összeszűrte a levet.

Bemutatkozik a Sonic Runners

Igazat beszélt a Sega a múlt héten, amikor úgy döntött, ezentúl csak a PC-s és mobilos játékok piacára összpontosít. A legújabb játékuk a Sonic Runners lesz, amely egy oldalnézetes endless runner.