The Swindle PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, XBOXONE

A Size Five Games lopakodásra kihegyezett platformjátéka.
1538978400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.
1482946260

Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!
1441631340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folyatódik a szeptember, és ezzel együtt menetrendszerűen érkeznek a friss játékok is. Habár a hét címei nem kaptak olyan hírverést, mint a Metal Gear Solid vagy a Mad Max, mindenképpen megérdemlik a figyelmeteket.
1437976800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.
1435410012

Megvan a The Swindle megjelenési dátuma

Még február közepén híreztünk a Size Five Games és a Curve Digital lopakodós 2D-s játékáról, a The Swindle-ről. Bő 4 hónappal a bejelentés után most végre megkaptuk a PC-s és konzolos megjelenési dátumokat is.
1423818039

Lopakodós platformjáték lesz a The Swindle

A Curve Digital és a Size Five Games bejelentette a The Swindle-t, amely egy lopakodásra kihegyezett platformjáték lesz steampunk és cyberpunk stílusjegyekkel. Minden pálya véletlenszerűen generálódik majd.