We Happy Few

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Kaland, Platform
Kiadó: Gearbox Software, Fejlesztő: Compulsion Games
A Contrast fejlesztőinek második játékában egy retrofuturisztikus városba látogatunk el az 1960-as évek Angliájában.
Értékelés: 6.0

Jövő héten érkezik a We Happy Few utolsó DLC-je

November 19-én fut be a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a We All Fall Down, a We Happy Few utolsó kiegészítőcsomagja. Ezúttal Victoria Byng szemszögéből követhetjük az alapjáték harmadik fejezetét követő eseményeket

Jövő héten kiegészül a We Happy Few

Alaposan megváratták a rajongókat a We Happy Few készítői, a játék első letölthető kiegészítése ugyanis bő fél évvel a megjelenés után válik majd letölthetővé. Egy "robotinvázió" körül forog a They Came from Below története.

Launch traileren a We Happy Few

A holnapi megjelenése előtt megkapta utolsó előzetesét a Compulsion Games régóta várt alkotása, a We Happy Few. A trailer alapján úgy tűnik, megérte a két év korai hozzáférésű állapotot átvészelnie a rajongóknak.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

We Happy Few - élet a megjelenés után

A héten jelenik meg az elmúlt két esztendőt korai hozzáférésben töltő, időközben rengeteget változó We Happy Few, aminek a megjelenése után is kapunk majd fizetős és ingyenes tartalmakat.

Újdonságokkal teli traileren a We Happy Few

A játék legújabb trailerében több apróbb játékmeneti részletet is megismerhetünk, így végre pontosabb képet kapunk arról, hogy mire is számíthatunk a Compulsion Games hosszasan fejlesztett projektjétől.

E3 2018: Fejlesztői interjún a We Happy Few

A Shacknews mikrofonvégre kapta a Compulsion Games kreatív igazgatóját és producerét, akik jó néhány eddig nem látott játékmenet-pillanat társaságában mesélnek játékukról.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Akcióban a We Happy Few

A tegnapi Microsoft-konferencián nemcsak megjelenési dátumot és friss, ropogós előzetest kapott a Compulsion Games utópisztikus kalandja, a We Happy Few. Egy kipróbálható demó is ott van Los Angelesben, amit most a fejlesztők is bemutatnak.

E3 2018: Augusztusban érkezik a We Happy Few

A Microsoft idei E3-as konferenciáján egy vadiúj trailerrel köszönt be a We Happy Few is. A Compulsion Games játéka ezúttal megjelenési dátumot is kapott - augusztus 10-én látogathatunk el a félelmetesen boldog Londonba.

E3 2018: We Happy Few-beharangozó

A Compulsion Games és a Gearbox is hangolódik a hamarosan elrajtoló idei E3-ra. Ennek megfelelően befutott az év elején nyárra áttolt We Happy Few egy korai kedvcsinálója, amit a Los Angeles-i expón újabbak követnek majd.

Nyárra csúszik a We Happy Few

Hiába közölték végre a napra pontos megjelenési dátumot is, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megint elhalasztják a We Happy Few premierjét. Közben bemutatkozott a második játszható karakter.

Áprilisig kell várnunk a We Happy Few-ra

A Compulsion Games bejelentette, hogy kiadót talált a We Happy Few-nak, és ezzel együtt a játék napra pontos megjelenési dátumát is kitűzte. Szerencsére a PlayStation 4-tulajoknak sem kell várniuk rá.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Filmadaptációt kap a We Happy Few

A Variety beszámolója szerint az egyelőre csak korai hozzáférésben elérhető We Happy Few is filmadaptációt kap. A moziváltozatot a Pitch Perfectet is jegyző Gold Circle Entertainment készíti.

Megjelent a We Happy Few korai változata

Ahogy azt a múlt hónapban a Compulsion Games megígérte, mától elérhető a We Happy Few korai hozzáférésű változata a Steam Early Access, valamint az Xbox Store Game Preview és a GOG Games in Development keretein belül.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: 17 perc We Happy Few

A BioShock hangulatát tökéletesen megidéző We Happy Few az Xbox One egyik legígéretesebb idei megjelenései közé tartozik, így mindig örömteli, ha újabb és újabb pillanatokat láthatunk a játékból.

E3 2016: Jövő hónapban jön a We Happy Few

Na nem a teljes változat, hanem a Game Preview keretén belül kipróbálható korai, kezdetleges verzió. De ahogy láttuk a Microsoft E3-as konferenciáján, a BioShock hangulatát beteg atmoszférával kiegészítő játék már most is fantasztikusan fest.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

We Happy Few - drogmámoros negyedóra

Az IGN jóvoltából 15 perces játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Contrastot is jegyző Compulsion Games legújabb, kábítószertől mámoros, retrofuturisztikus világban játszódó játéka, a We Happy Few.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.