Oxenfree

PC

Kalandjáték, Thriller, misztikus
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Az egykori Telltale-tagok új stúdiójának kalandjátéka tinikkel a főszerepben.
Értékelés: Nincs még értékelve

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Az első részt támadják az Oxenfree 2 gonosz erői

Az Oxenfree 2: Lost Signals titokzatos gonosz erői olyan hatalmasak, hogy már beásták magukat az első játék kódjába is, különös rádiójelekként manifesztálódva. Reméljük, ez azt jelenti, hogy nincs már messze a premier!
  • Írta: szlav
  • 2 komment

Tölthető az Epic Store következő ingyenes játéka

Az Epic Games minden második héten ingyenessé teszi az Epic Games Store kínálatának egyik játékát, hogy ezzel ünnepelje meg az üzlet első tizenkét hónapját. Megérkezett a következő ajándék!

Felsorakoznak az Xbox Game Pass márciusi játékai

A hétvégi teasert követően az imént kiderült, hogy mely játékokkal bővül márciusban az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatala. Érkezik a Sea of Thieves és a Rise of the Tomb Raider is.

Ingyenesen tölthető az Oxenfree

Ugye nem gondoltátok, hogy épp ezen a szép szerdai napon maradtok ingyenes játék nélkül? Ezúttal a GOG akciózik, amely a téli leárazásai apropóján ingyenessé tette az Oxenfree-t.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

Ekkor érkezik Switch-re az Oxenfree

A napokban újra lehetett hallani a misztikus kalandjáték, az Oxenfree Nintendo Switch-portjáról. A Night School Studio elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a cím a Nintendo konzolján.
  • Írta: gabeee
  • 0 komment

Ezek a Games With Gold szeptemberi játékai

Hamarosan kezdődik az iskola, véget ér a nyár, ezzel együtt pedig érkeznek a szeptemberi ingyenes játékok a Microsoft konzoljaira. A listára pillantva lesz mivel játszani az ősz első hónapjában is.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.

GDC 2015: Misztikus kalandjáték lesz az Oxenfree

A Telltale Games és a Disney egykori tagjaiból verbuvált független Night School Studio bejelentette első alkotását, amely egy természetfeletti elemekkel operáló kalandjáték lesz tinikkel a főszerepben. Itt az első trailer!