Shovel Knight

PC, PlayStation 3, Nintendo 3DS, Macintosh, Unix/Linux, Vita, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Akció, platformer
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Ütős retro platformer a Yacht Club Gamestől.
Értékelés: Nincs még értékelve

3D-s játékot készít a Shovel Knight csapata

A Shovel Knightot és a Cyber Shadow-t jegyző Yacht Club Games elsősorban a trükkös kétdimenziós platformereiről híres, de úgy tűnik, hogy a csapat belevág valami újdonságba a következő játékával.

Borultak a Shovel Knight megjelenési tervei

A Yacht Club Games csapata egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a Shovel Knighttal kapcsolatos megjelenési terveik sajnos megcsúsznak, így az utolsó két kiegészítő és a játék új bolti kiadásai is később jönnek.

Mérföldkövet ünnepel a Shovel Knight

A Yacht Club Games büszkén jelentette be, hogy a 2014 júniusában megjelent Shovel Knight: Treasure Trove újabb mérföldkőhöz érkezett, a premier óta ugyanis kétmillióan szavaztak bizalmat a játéknak.

Ezek az indie játékok jönnek Nintendo Switch-re

A kiotói vállalat teljes mértékben a független alkotásoknak szánta a legutóbbi Directet. A Nindies-stream során nemcsak az új No More Heroes-játék mutatkozott be, hanem a Super Meat Boy folytatása és egy csomó más is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Átalakul a Shovel Knight árképzése, jön Switchre is

Amellett, hogy bejelentették a Nintendo Switch-verziót, a fejlesztők megerősítették, hogy az alapjátékot és DLC-kampányokat ezentúl standalone címekként forgalmazzák majd. Ezenkívül jön a kétfős kooperatív mód is.

Shovel Knight - dobozos verzió nélkül Xbox One-on

Hamarosan boltokba kerülnek a Shovel Knight dobozos verziói, ám a Yacht Club Games most néhány szomorú bejelentést tett. Először is a dobozos Xbox One-verziót ejtették, másrészt a játék ára is emelkedett.

Jövő héten jön a Shovel Knight: Plague of Shadows

Nem kell már sokat várni a Shovel Knight régóta ígérgetett kiegészítőjére, a Plague of Shadowsra. A fejlesztő Yacht Club Games bejelentette, hogy pontosan mikortól lesz elérhető az ingyenes csomag.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Traileren a Shovel Knight: Plague of Shadows

Hamarosan megérkezik a Shovel Knight ingyenes kiegészítője, a Plague of Shadows, így a fejlesztést végző Yacht Club Games időszerűnek látta, hogy némi látnivalót is közreadjon. Odabent egy hangulatos trailer vár rátok.

Jön a dobozos Shovel Knight

Eddig több mint 700 ezer példányban kelt el a Yacht Club Game nagysikerű oldalnézetes akció-platformere, a Shovel Knight, ami a fejlesztők friss bejelentése szerint októberben már dobozos formában is elérhető lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

Kiszivárgott a PS Plus májusi kínálata

Még nem száz százalék, hogy a következő játékokat kapják a PS Plus-tagok májusban az Instant Game Collection részeként, mindenesetre impozáns listával van dolgunk. Jön a régóta várt Knack is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erős volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, talán ennek köszönhető, hogy az összes indie és letölthető fejlesztés átcsúszott a következő napokra. Lássuk a legfrissebb anyagokat!

Kratos is benne lesz a Shovel Knightban

Nem csak a Battletoads rajongói örülhetnek a Yacht Club Games retró platformjátékának. A God of War főhőse, Kratos is tiszteletét teszi a Shovel Knightban, ráadásul nem is akárhogy! Ő lesz az egyik főellenség!

GDC 2015: Így tér vissza a Battletoads

Lehet, hogy átverés volt a tavalyi E3 előtt belengetett Battletoads reboot pletykája, de az biztos, hogy a Microsoft ügyesen lovagolja meg az újra fellángolt őrületet a Rare klasszikus címe körül.

GDC 2015: Xbox One-ra is jön a Wasteland 2

A Microsoft alaposan rágyúr az indie játékokra, az idei GDC-n egy rakás kisebb-nagyobb alkotást jelentett be Xbox One-ra. Többek közt a Wasteland 2 és a Shovel Knight is napvilágot lát a konzolon.

GDC 2015: Mi lesz a fejlesztők kedvenc játéka?

Ahogy az már megszokhattuk, a Game Developers Conference falai között tartják majd meg a Game Developers Choice Awardsot is, ahol a fejlesztők szavazatai alapján hirdetik ki az elmúlt év legjobb játékait. Íme, a jelöltek!

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

E3 2013: Összefoglaló a Nintendo Directről

Lezajlott a költséghatékony Nintendo-sajtókonferencia, amit a neten élőben követhettek az érdeklődök. Néhány bejelentés mellett temérdek látnivalóval szolgálhatunk a Mario és a Zelda rajongóinak.