Far Cry 4: Valley of the Yetis

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

FPS
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A Far Cry 4 utolsó DLC-jében a jeti kapja a főszerepet.
Értékelés: 8.0

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.

Valami készül Far Cry Sigma címmel

A Steam adatbázisában egy roppant érdekes bejegyzésre bukkantak a szemfülesek: egy új Far Cry-játékra. Reméljük, hogy a Sigma legalább olyan minőségű spin-offot takar, mint amilyen a Far Cry 3: Blood Dragon is volt.

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.

Far Cry 4 - Valley of the Yetis gameplay bemutató

Európában holnaptól lesz elérhető a Far Cry 4 következő nagy tartalmi bővítése, a Valley of the Yetis, amiről most érkezett egy tartalmas, fejlesztői kommentárral fűszerezett játékmenet kedvcsináló.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.

Far Cry 4 - márciusban csapunk össze a jetivel

Márciusban fut be a Far Cry 4 következő és a szezonbérlet szerinti utolsó nagyobb DLC-je, a Valley of the Yetis, amiben többek között a jetivel is összecsaphatunk majd. Nem lesz egyszerű menet.

Jön a jeti a Far Cry 4-be

A himalájai majomemberrel is összeakasztjuk a bajuszt a Far Cry 4-ben, de csak akkor, ha szezonbérletet váltunk a játékhoz. Egy megjelenés után érkező DLC-ben külön missziót szentelnek a jetinek. Eredményes vadászatot!

Far Cry 4 - jetis DLC a láthatáron

Igen, tényleg, a jeti is benne lesz a Far Cry 4-ben, ami ugyan meglepő lehet, de igazság szerint a Far Cry 3: Blood Dragon után ez csak egy kis apróság. A season pass kapcsán kiderült, milyen DLC-k jönnek a játékhoz.