Yooka-Laylee

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

platformjáték
Kiadó: Team 17, Fejlesztő: Playtonic Games
A volt Rare-tagokat felvonultató Playtonic a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánta a Yooka-Laylee-t.
Értékelés: 7.0

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store heti ajándékai: ezúttal két játéknak, egy 3D-s platformernek és egy roguelike-lövöldének örülhetünk majd, ha van felhasználói fiókunk az üzletnél.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Irány az űr, tölthető az Epic heti ajándékjátéka

Mint ahogy azt már megszokhattuk, tegnap este is menetrendszerűen befutott az Epic Games Store aktuális ingyenjátéka, ami ezúttal nem más, mint a Double Damage Games űrstratégiája, a Rebel Galaxy.

Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

Vasárnap a hátunk mögött hagyjuk a júliust, így várható volt, hogy a Microsoft hamarosan megvillantja, mivel készül az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek kedveskedni a következő hónapban.

Három ingyenesen játszható Xbox-játék vasárnapig

A Microsoft újra előhalássza Free Play Days akcióját, amelynek keretében egészen vasárnapig három játékkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok - köztük a tavalyi Star Wars: Squadronsszal is.

Nem Banjo-Kazooie-játékon dolgozik a Playtonic

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Microsoft folytatja nagybevásárlását, és állítólag a Yooka-Laylee fejlesztőcsapata, a Playtonic a következő kiszemelt csapat. A stúdió végül egy közleményben jelezte, továbbra is függetlenek maradnak.

Xbox Game Pass - így alakul a konzolosok októbere

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass konzolos előfizetői októberben. Többek között a Dishonored 2 és a Fallout: New Vegas is csatlakozik a kínálathoz.

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!
  • Írta: szlav
  • 3 komment

Egymillió játékoson túl a Yooka-Laylee

Az egykori Rare-veteránokat is foglalkoztató Playtonic Games nemrégiben a Twitteren kürtölte szét, hogy 3D platformerük már egymillió játékost szólított meg. Másfél év kellett a sikerhez, de megérte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

Két hét múlva Switch-re költözik a Yooka-Laylee

Hosszú várakozást követően a fejlesztők bejelentették, hogy megjelenésre készen áll a Yooka-Laylee Nintendo Switch-átirata. Sokat kellett optimalizálni a portot, de megérte: a készítők szerint ez lesz a legjobb verzió.

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.

Vissza az N64-érába: elérhető a Yooka-Laylee

A Playtonic Games platformere a Nintendo 64-es korszakba repít minket a Yooka-Laylee-vel, amely a Banjo-Kazooie szellemi örökösének tekinthető. Ha a launch trailer nem győz meg, akkor semmi!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!

Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Yooka-Laylee - mozgásban a multiplayer mód

A Yooka-Laylee tömve lesz mókás kooperatív lehetőségekkel. A kampányt lokálban ketten is végigjátszhatjuk, de kapunk négy főt támogató minijátékokat is, köztük a Kartos Kartingot, amit most élesben is megcsodálhatunk.

Yooka-Laylee - 13 perc móka Captial Cashinóban

Ugyan a Banjo-Kazooie spirituális utódjának tekinthető Yooka-Laylee megjelenése még kicsit odébb van, a közösségi finanszírozásból tető alá hozott platformer így is rendre megmutatja magát. Most éppen egy 13 perces gameplay formájában.

Yooka-Laylee - lokális kooperatív mód is lesz benne

A sikeres Kickstarter-kalapozás után idén áprilisban emlékeztet majd a Yooka-Laylee, milyen is volt a zseniális Nintendo 64-éra, és hogy a maga idejében mennyire király platformer volt a Banjo Kazooie-sorozat.

Kiderült, hogy mikor jön a Yooka-Laylee

A vártnál kicsivel később, de úgy fest, áprilisban biztosan megjelenik a Nintendo 64-érát idéző Yooka-Laylee. Rossz hír is jutott mára azonban, mert éppen a nintendós premier vált bizonytalanná a minap.

Yooka-Laylee - nem csak letölthető változatban

Bár egyre inkább teret veszítenek az adathordozókon beszerezhető játékok, szerencsére a Playtonic Games nem csak a játék szellemiségében igyekszik megőrizni a Banjo-Kazooie gyökereit.

Yooka-Laylee - a Rare után szabadon

A Yooka-Laylee a közeljövő egyik legígéretesebb platformere, amelyet a Rare egykori munkatársai által alapított Playtonic Games fejleszt. A dizájn a Nintendo 64-érát idézi, most pedig huszonöt percet tölthettek el a társaságában.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment