Yooka-Laylee PC, PS4, SW, XBOXONE

A volt Rare-tagokat felvonultató Playtonic a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánta a Yooka-Laylee-t.
1688540400

Az eredeti készítők szerint nem lenne esélye egy új Banjoo-Kazooie játéknak

A mára már klasszikus 3D platformer évek óta nem hallatott magáról, és bár a szellemi örökös egészen jó támogatást kapott a közönségi finanszírozás révén, az eredeti fejlesztők nem ennyire bizakodóak egy lehetséges új rész kapcsán.
1637344800

Most a Playtonicba vásárolta be magát a Tencent

A Yooka-Laylee-ről ismertté vált Playtonicba is bevásárolta magát a kínai Tencent. A csapat ennek köszönhetően jelentős bővítésre készül, több helyszínen is újabb stúdiókat hoznának létre.
1629390600

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store heti ajándékai: ezúttal két játéknak, egy 3D-s platformernek és egy roguelike-lövöldének örülhetünk majd, ha van felhasználói fiókunk az üzletnél.
1628859600

Irány az űr, tölthető az Epic heti ajándékjátéka

Mint ahogy azt már megszokhattuk, tegnap este is menetrendszerűen befutott az Epic Games Store aktuális ingyenjátéka, ami ezúttal nem más, mint a Double Damage Games űrstratégiája, a Rebel Galaxy.
1627495200

Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

Vasárnap a hátunk mögött hagyjuk a júliust, így várható volt, hogy a Microsoft hamarosan megvillantja, mivel készül az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek kedveskedni a következő hónapban.
1610701200

Három ingyenesen játszható Xbox-játék vasárnapig

A Microsoft újra előhalássza Free Play Days akcióját, amelynek keretében egészen vasárnapig három játékkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok - köztük a tavalyi Star Wars: Squadronsszal is.
1573131633

Nem Banjo-Kazooie-játékon dolgozik a Playtonic

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Microsoft folytatja nagybevásárlását, és állítólag a Yooka-Laylee fejlesztőcsapata, a Playtonic a következő kiszemelt csapat. A stúdió végül egy közleményben jelezte, továbbra is függetlenek maradnak.
1570017600

Xbox Game Pass - így alakul a konzolosok októbere

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass konzolos előfizetői októberben. Többek között a Dishonored 2 és a Fallout: New Vegas is csatlakozik a kínálathoz.
1569596400

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!
1543305655

Egymillió játékoson túl a Yooka-Laylee

Az egykori Rare-veteránokat is foglalkoztató Playtonic Games nemrégiben a Twitteren kürtölte szét, hogy 3D platformerük már egymillió játékost szólított meg. Másfél év kellett a sikerhez, de megérte.