Too Human

Akció, Kalandjáték, Sci-Fi
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Silicon Knights
A Silicon Knights akció elemekkel fűszerezett akciójáték / RPG hibridje, melyet a Microsoft megbízásából Xbox 360 konzolokra készít.
Értékelés: Nincs még értékelve

Jogerősen is pert vesztett a Silicon Knights

Másodfokon is elvesztette az Epic Games ellen vívott pert a Too Human fejlesztője, a Silicon Knights. Csapatnak 9,2 millió dolláros büntetést kell fizetnie, amiért jogtalanul használtak fel kódsorokat az Unreal Engine 3-ból.

Gyerekpornót birtokolt a Silicon Knights fejlesztője

A hétfői pangás közepette egy-egy bulvárhír simán befér a felhozatalba. A Silicon Knights alapítóját és egykori elnökét, Ken McCulloch letartoztatták Ontarióban, mivel gyermekpornográfiát tárolt az otthoni számítógépén.

Még többet fizet a Silicon Knights az Epicnek

A bírósági ügy, melyet eredetileg a Silicon Knights indított az Epic Games ellen, visszaütött, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Most még rosszabb fordulat következetett a szilikon lovagjai számára: az eredeti bírság dupláját fizethetik ki, mert kiderült, nagyon aljas módon loptak.

Végleg elfogyott a Silicon Knights csapata

A Silicon Knights sosem tartozott a legpatinásabb fejlesztőstúdiók közé, és inkább pereskedéseiről híres a csapat, mintsem minőségi játékairól. A legfrissebb beszámolók szerint ennek sok köze volt a cég vezetéséhez, és meg is itták a levét: mára alig páran maradtak a brigádban.

Óriási leépítések az X-Men: Destiny alkotóinál?

A 1UP két egymástól független forrásból értesült arról, hogy óriási leépítésekre készülnek az X-Men: Destintyt és a Too Humant is tető alá hozó Silicon Knightsnál. Mindez azért is érdekes, mert a csapat még nyáron tervezgette, hogy jelentősen megnöveli a stúdióban dolgozók létszámát.

A Silicon Knights befejezné a Too Human-trilógiát

A Too Human így is baromi sokáig készült, ráadásul a játékot fejlesztő Silicon Knightsnak az Epic Gamesszel is meggyűlt a baja, ennek ellenére a csapat nem tett le arról a céljáról, hogy trilógiaként fejezze be a sorozatot. Akkor megint tíz évet kell várnunk a következő részre?

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Még a World of Warcraftot is lazán legyűrte a The Sims 3 legújabb kiegészítője az Álomállások, azaz az Ambitions. A harmadik ezúttal a FIFA 10 lett.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.

Második helyen nyitott itthon az Alan Wake

Megjelenése után rögtön a második helyen nyitott az Alan Wake az összesített toplistán, ami egy platform-exkluzív játéktól mesés teljesítmény.

4 millió dollárt kaptak a Too Human alkotói

Kanada a napokban hivatalosan is leverte a briteket játékfejlesztésben: legutóbbi nagyívű adományuk után ezen egyáltalán nem csodálkozunk.

Veszélyben a Too Human alkotóinak új játéka?

Nyár óta tudni, hogy a Too Human évek óta tartó fejlesztése mellett a Silicon Knights egy másik projektbe is belevágott, amelyet a Sega finanszírozott volna.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Új játékon dolgoznak a Too Human fejlesztői

Csak a héten várható a Too Human boltokba kerülése, de a készítő Szilikon Lovagok nem tétlenkednek: nagyban dolgoznak következő projektjükön a Segával karöltve.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Befejeződtek a Too Human munkálatai

Végre elkészült a Too Human. Nagy dolog ez, hiszen a játékot már több, mint nyolc éve hegesztették a Szilikon Lovagok, míg végre megtörténhetett ez a nagy bejelentés.