The Talos Principle: Road to Gehenna PC, PS4

Tavasszal kiegészül a tavalyi év egyik meglepetésjátéka, a The Talos Principle.
1696838400

Már kipróbálhatjuk a The Talos Principle II-t

A logikai játék, mely fejtörőivel a legeszesebbeken is kifog néha, folytatást kap, nem is akármilyent. Alig egy hónap, és a teljes élménybe belevethetjük magunkat, de addigi is próbáljuk ki a játék demóját, amihez kedvcsináló videó is érkezett!
1603303200

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.
1443279639

The Talos Principle - így játszik az AI

Hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik a The Talos Principle, ennek apropóján pedig a fejlesztők kiadtak egy új játékmenet-videót. Ebben a tesztelő botot nézhetjük meg, amint megoldja a játékosoknak szánt feladatokat.
1438329603

Októberben érkezik a PS4-es The Talos Principle

Régóta készül már a Croteam puzzle-játékának, a The Talos Principle-nek a PS4-es változata, mely most végre pontos megjelenési dátumot kapott. Jó hír, hogy konzolra már a Deluxe Edition fog megjelenni.
1427218020

Kiegészül a The Talos Principle

Tavasszal folytatódik a The Talos Principle, a Road to Gehenna nevű kiegészítőben új helyszínekkel, karakterekkel és fejtörőkkel várja a rajongókat a horvát Croteam.