Dissidia: Final Fantasy NT

Arcade Games, PlayStation 4

Akció, RPG, Verekedõs
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Team Ninja
A Team Ninja fejlesztésében tér vissza a Dissidia: Final Fantasy.
Értékelés: Nincs még értékelve

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

Brit toplista: még mindig vezet a Monster Hunter

Egyik új belépő sem tudta megszorongatni a Monster Hunter Worldöt a brit játékeladási toplistán, így továbbra is a Capcom szörnyvadászós címe vezeti azt. A Dragon Ball FighterZ már nem tudta így tartani magát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Az MMA-rajongók az EA Sports legújabb játékában élhetik ki magukat, de azok is megtalálják a számításukat, akik Final Fantasy-karakterekkel bunyóznának inkább.

Elrajtolt a Dissidia: Final Fantasy NT bétatesztje

A hétvégén kezdetét vette a Dissidia: Final Fantasy NT nyílt bétatesztelése. A próba három fázisból áll majd, és egy egész hétig tart; mindegyik fázis más-más karakterfelhozatallal kecsegtet.

Traileren a Dissidia: Final Fantasy NT karakterei

Közös kedvcsinálón feszítenek azok a karakterek, amelyek a megjelenéskor a Dissidia: Final Fantasy NT szereplőgárdáját erősítik majd. A Final Fantasy-sorozat krémje gyűlt itt össze.

Dissidia: Final Fantasy NT - Noctis akcióban

Bő két évvel a játéktermi verzió után PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Dissidia: Final Fantasy. Ahogy azt az idei Tokyo Game Show-n megtudtuk, a Final Fantasy XV hőse, Noctis is tiszteletét teszi a bunyós címben. Az új trailer őrá koncentrál.

Dissidia: Final Fantasy NT - Noctis is harcba száll

A Final Fantasy XV főszereplője, Noctis is megkerülhetetlen karakterévé vált a Final Fantasy-sorozatnak, ezt bizonyítja, hogy hősünk a Dissidia: Final Fantasy NT-ben is játszható lesz.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Dissidia: Final Fantasy NT - jelentkezz a bétára!

Habár a Dissidia: Final Fantasy NT-re még várni kell egy darabig, a nyár folyamán a szerencsésebbek már kipróbálhatják a verekedős játékot. Hamarosan indul a zárt bétateszt, mutatjuk, hol tudsz rá jelentkezni!

PS4-re is megjelenik az új Dissidia: Final Fantasy

A játéktermekből a nappalikba költözik a legutóbbi Dissidia: Final Fantasy, a jövő év elején PlayStation 4-re is megjelenik majd a Final Fantasy-karaktereket felvonultató verekedős játék.

Traileren az új Dissidia: Final Fantasy

Még áprilisban jelentették be a Dissidia: Final Fantasy rebootját, amely először a játéktermekben mutatkozik be, majd később jó eséllyel konzolra is megjelenik majd. Mutatunk róla egy új trailert.

A Team Ninja rebootolja a Dissidia: Final Fantasyt

Visszatér a Dissidia: Final Fantasy-sorozat, igaz, egyelőre kizárólag a japán játéktermekben találkozhatunk majd a reboottal. További érdekesség, hogy az új részért a Team Ninja felel majd.