Monster Hunter Stories 3DS

Újabb résszel bővül a Monster Hunter-sorozat.
1709659800

Két műsort is tart a Capcom

Az egyiket még ezen a héten, csütörtökön tartja meg a japán kiadó, a másikat pedig rögtön a következő hét első napján, és egy csomó játékkal kapcsolatban kapunk majd friss infókat.
1668005100

Mobilos Monster Hunter készül a Call of Duty: Mobile fejlesztőinél

A Capcom összefogott a Tencenttel annak érdekében, hogy mobilokon terjeszkedhessen tovább a méltán népszerű Monster Hunter-sorozat.
1643367631

Monster Hunter-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

A Microsoft-pletykákban járatos Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója a Giant Bomb aktuális műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Certain Affinity és a Microsoft csapata egy Monster Hunter-szerű kooperatív játékon dolgozik
1626426000

Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.
1607245200

Áll a bál a Monster Hunter-film körül Kínában

Kína mindenki másnál hamarabb láthatta a Monster Hunter-filmet, azonban két nap után a filmet levették a moziműsorról egy rasszista vicc miatt, és a helyiek most bosszút is állnak miatta a Monster Hunter Worldön.
1605772800

Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.
1602687600

Itt a Monster Hunter-film első teljes előzetese

Egy kicsivel több mint egy héttel azután, hogy megkaptuk az első teasert a Monster Hunter filmadaptációjához, máris itt van a teljes előzetes. Noha úgy volt korábban, hogy már csak jövőre láthatjuk, idén decemberben mégis mozikba kerül az anyag.
1601798400

Befutott a Monster Hunter-film első teasere

Két jó hírrel is szolgálhatunk a Monster Hunter-rajongók számára: megkapta a mozifilm az első nyúlfarknyi teaserét, ráadásul kiderült, hogy mégsem kell jövő áprilisig várnunk az adaptáció premierjére.
1537884033

Mobilokra költözött a Monster Hunter

A Capcom egy prémium mobiljátékkal kedveskedik a szörnyvadászós széria rajongóinak. A korábban 3DS-re megjelent Monster Hunter Stories már elérhető iOS-re és Androidra is, a demót viszont bárki letöltheti.
1505124720

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.