Lara Croft: Relic Run

Mobil

Akció
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Simutronics
Endless runnerként folytatja a Lara Croft-sorozat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Videó: múltidézés Lara Crofttal

A tegnapi bejelentés mellé érkezett egy hosszabb videó, amiben nemcsak a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kiadása villantja meg magát, de az elmúlt húsz év összes Tomb Raider-játéka is. Múltidézés következik.

2018-ban jön az új Tomb Raider-film

Bár sokáig azt pletykálták, hogy akár már jövőre láthatjuk az új Tomb Raider-filmet, a Warner Bros. most bejelentette, hogy pontosan mikor is kerül a mozikba a rebootolt cím.

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.

Megjelent a Lara Croft: Relic Run

Szép csendben újabb mobiljáték jelent meg a szexi régésznő főszereplésével. Ahogy azt a cím is sejteti, egy hamisítatlan endless runner a Lara Croft: Relic Run, a műfaj szerelmesei nyugodtan tehetnek vele egy próbát.

Endless runner lesz a Lara Croft: Relic Run

Én azt hittem, hogy az endless runnerek már tavaly szeptemberben kimentek a divatból, de a Square Enix rám cáfolt: újabb spin-off játékkal bővül a Lara Croft-sorozat, a fő vetélytárs pedig a Temple Run lesz ezúttal.

Valami készül Lara Croft: Relic Run címmel

A Square Enix brit részlege levédette a Lara Croft: Relic Run címet, ami annyit tesz, hogy már javában készül az új Tomb Raider-mellékág. A névből kiindulva esélyes, hogy egy mobilos endless runnerrel lesz dolgunk.