Guitar Hero Live

PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Zene, Gitáros
Kiadó: Activision, Fejlesztő: FreeStyleGames
Visszatér a Guitar Hero-sorozat, a játékért a DJ Hero fejlesztője felelős.
Értékelés: 8.0

A Ubisoftnál kötöttek ki a Guitar Hero Live fejlesztői

Megvált a Guitar Hero Live-ot és a DJ Hero-játékokat fejlesztő csapatától az Activision, a FreeStyleGames a Ubisoft stúdióinak sorát erősíti immár. Az új Guitar Hero támogatása nem áll le ennek ellenére.

Guitar Hero MMO készült az Activisionnél

Szerencsére azonban sosem készült el, a játék munkálatait akkor állították le, amikor az Activision úgy döntött, ideje pihentetnie a sorozatot. A Hero Worldben egy klub üzemelése lett volna a feladatunk.

Leépítések a Guitar Hero Live fejlesztőinél

Az Activision átalakítja a FreeStyle Gamest, és mintegy 50 munkavállalónak mondtak fel a napokban. Az ok prózai: a Guitar Hero Live nem hozta azokat a eladási számokat, amiket a kiadó várt tőle.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!

Brit toplista: az élen nyitott az új Assassin's Creed

Az talán nem annyira meglepő, hogy az új Assassin's Creed kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, az viszont mindenképpen érdekesség, hogy a játék eladásai elmaradnak a korábbi részekhez képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.

Guitar Hero Live - légy igazi rocksztár!

A Guitar Hero Live legújabb előzetesében Lenny Kravitz a legjobb mozdulatok kíséretében tanítja meg James Francónak, hogyan lehet belőle igazi rocksztár. Kár, hogy Franco a végén kicsit túltolja a szerepét.

GC 2015: Énekelni is lehet az új Guitar Heróban

A Gamescom apropóján új fejlesztői naplóval jelentkezett a Guitar Hero Live, amiből az is kiderült, hogy hiába az új rész gitár-exkluzivitása, énekelni azért lehet majd a folytatásban.

E3 2015: Guitar Hero Live gameplay bemutató

Idén ismét nagy küzdelem folyik majd a ritmusjátékok piacán, hiszen a Rock Band mellett a Guitar Hero is visszatér, igaz, utóbbi egészen új koncepciót követ majd, legalábbis ami a megvalósítást illeti.

E3 2015: Októberben jön az új Guitar Hero is

Együtt támadtak fel, együtt debütálnak a piacon is: akárcsak a Rock Band negyedik része, a Guitar Hero Live is októberben kerül majd boltokba, ezt egy új trailer társaságában jelentette be az Activision.

Guitar Hero Live - megvan a kezdő dallista

Hivatalosan is bemutatkozott a Guitar Hero Live megjelenésekor biztosan elérhető első 24 nóta. Az egészen színes és változatos dallistán olyan nevek szerepelnek, mint a Red Hot Chili Peppers vagy a Skrillex.

Kulisszák mögött a Guitar Hero Live

A FreeStyleGames kiadta a Guitar Hero Live első fejlesztői naplóját, melyből kiderül, hogy miért döntöttek a játékban az élőszereplős jelenetek mellett, és hogy mi fán terem a Guitar Hero TV.

Meglepően sokat változik az új Guitar Hero

Az Activision az imént bemutatta a legújabb Guitar Hero-játékot, a Guitar Hero Live idén ősszel jelenik majd meg. Egy sor érdekes újdonsággal várja a játékosokat, például a gitárkontroller is alaposan átalakul.