The Escapists

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
PlayStation 4-re is megjelenik a Team17 zseniális szabadulós indie címe.
Értékelés: Nincs még értékelve

Itt az Epic Games Store e heti ajándéka

A decemberi hóban igazi vikingnek érezhetjük magunkat, hiszen nem sokkal a Bad North: Jotunn Edition után most a Jotun: Valhalla Edition is ingyenessé vált az Epic Games Store heti kínálatában. Megtudtuk azt is, hogy mi vár ránk a jövő héten.

Csupán egy dollár májusban az Xbox Game Pass

Mutatjuk, hogy mit hoz jövő hónapban a Microsoft havidíjas szolgáltatása! Aki még sosem fizetett elő az Xbox Game Passre, az májusban egy tábla csoki áráért válogathat egy rakás nagyszerű játék közül.

Íme, a Games with Gold októberi ajándékai!

Lassan ennek a hónapnak is vége, így a Microsoft a menetrendnek megfelelően ma lerántotta a leplet az októberi Games with Gold játékainak pontos listájáról. Lesz itt I Am Alive és The Escapists is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

The Escapists - PS4-re is bejelentve

A Team 17 és a Mouldy Toof megerősítette, hogy a PC-n és Xbox One-on egy ideje már kapható zseniális The Escapists hamarosan a PlayStation Store kínálatában is fel fog bukkanni, mégpedig PlayStation 4-re.