Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter Mobil, PC

Rövid időn belül a negyedik részéhez érkezett a Five Nights at Freddy's.
1698685257

Tódultak a nézők a hétvégén a Five Nights at Freddy's-filmre

Lenyűgöző számokat produkált a Five Nights at Freddy's filmadaptációja a nyitóhétvégén, és már 130 millió dolláros bevételnél jár. Csak a Mario-mozi tudta beelőzni a videojátékos vonatkozású filmek között.
1687879002

Vérfagyasztó előzetest kapott a Five Nights at Freddy's-film

Közel tíz évvel az első játék megjelenése után filmadaptációt kap a Five Nights at Freddy's. Az életre kelő animatronikus állatok a filmben is éppen olyan félelmetesnek tűnnek, mint a játékokban.
1671274800

Úgy néz ki, megvan a Five Nights at Freddy's-film két főszereplője

A Five Nights at Freddy's című indie horror videójáték filmes adaptációja, hét évvel azután, hogy megkapta a jogokat, végre megtalálta két főszereplőjét.
1633078800

Továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film

A Blumhouse vezérigazgatója szerint továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film, de elismerte, hogy nehezen megy a megfelelő forgatókönyv megtalálása, és hogy Chris Columbus rendező is kiszállt a projekt mögül.
1624012200

Visszavonul a Five Nights at Freddy’s atyja

A kivételesen jó munkabírásáról tanúságot tett Scott Cawthon bejelentette, hogy visszavonul, és másra bízza a Five Nights at Freddy’s-sorozat terelgetését. A döntése valószínűleg nem független az elmúlt hét eseményeitől.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.
1598284800

Five Nights at Freddy’s - most a rajongókon a sor

A Five Nights at Freddy’s-játékokat jegyző Scott Cawthon bejelentette, hogy a saját pénzével is támogatni fog bizonyos rajongói projekteket, amelyeket aztán egy csomagban meg is vásárolhatunk majd.
1574665200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.
1542099637

Késik a Five Nights at Freddy's-film, de új játék jön

A játék atyja, Scott Cawthon nemrégiben felvázolta, mire számítsanak a Five Nights at Freddy's rajongói. A beígért mozifilm sajnos csúszni fog, viszont már készül egy új, nagy költségvetésű játék is.
1518516000

Megvan a Five Nights at Freddy’s-film rendezője

Méghozzá nem is akárkit sikerült leigazolnia a Blumhouse-nak: a hivatalos bejelentés szerint Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők! és az első két Harry Potter-film rendezője jegyzi a projektet.