Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter

PC, Mobil

Horror
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Rövid időn belül a negyedik részéhez érkezett a Five Nights at Freddy's.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszavonul a Five Nights at Freddy’s atyja

A kivételesen jó munkabírásáról tanúságot tett Scott Cawthon bejelentette, hogy visszavonul, és másra bízza a Five Nights at Freddy’s-sorozat terelgetését. A döntése valószínűleg nem független az elmúlt hét eseményeitől.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Five Nights at Freddy’s - most a rajongókon a sor

A Five Nights at Freddy’s-játékokat jegyző Scott Cawthon bejelentette, hogy a saját pénzével is támogatni fog bizonyos rajongói projekteket, amelyeket aztán egy csomagban meg is vásárolhatunk majd.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.

Késik a Five Nights at Freddy's-film, de új játék jön

A játék atyja, Scott Cawthon nemrégiben felvázolta, mire számítsanak a Five Nights at Freddy's rajongói. A beígért mozifilm sajnos csúszni fog, viszont már készül egy új, nagy költségvetésű játék is.

Megvan a Five Nights at Freddy’s-film rendezője

Méghozzá nem is akárkit sikerült leigazolnia a Blumhouse-nak: a hivatalos bejelentés szerint Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők! és az első két Harry Potter-film rendezője jegyzi a projektet.

Lelőtték az új Five Nights at Freddy's-játékot

Pedig nem is tudtuk, hogy készül. A sorozat atyja, Scott Cawthon egy Steamen megjelent posztban árulta el, hogy bár belekezdett a folytatás fejlesztésébe, úgy döntött, mégsem készíti el azt.

Konzolokon is ijesztget a Five Nights at Freddy's

Konkrétumok még nincsenek ugyan, de azt már megerősítette a sorozat atyja, hogy konzolokra is elkészítené az eredeti Five Nights at Freddy's-játékokat. Jelenleg is tárgyal az ügy érdekében.

Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.

A jövő hónapban támad a Five Nights at Freddy’s 4

Napra pontosan egy évvel az első rész megjelenése után érkezik a Five Nights at Freddy’s 4, amely ezúttal nem egy étteremben, hanem a főszereplő saját lakásában játszódik. A gonosz plüssfigurák még mindig támadnak.

Jön a Five Nights at Freddy's negyedik része

Szinte tegnap volt, hogy elrajtolt a Five Nights at Freddy's-sorozat, ehhez képest már készül a negyedik része. Erre viszont még várni kell egy kicsit, mert stílszerűen csak halloweenkor fut be.