Tony Hawk's Pro Skater 5

PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Tony Hawk visszatér.
Értékelés: Nincs még értékelve

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.

Új játékot készít Tony Hawk, de az Activision nélkül

A gördeszkás legenda újra videojátékot készít, ám ezúttal nem az Activision bábáskodása mellett. A kiadó és az úriember megállapodása lejárt, ráadásul a legutóbbi Tony Hawk's Pro Skatert nem fogadták túl jól a játékosok.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - úton a többi verzió is

A szemfülesek már láthatták a heti játékmegjelenési listában, de a jegyzőkönyv (és a lassan induló hétfő) kedvéért álljon itt külön hírként is: a héten kerül boltokba a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, ez a hét is eljött: pénteken végre mozikba kerül az új Star Wars-film, Az ébredő Erő. Hosszú lesz ez a pár nap, reméljük, betáraztatok játékokból, hogy legyen mivel kihúzni addig!

Javult egy nagyot a Tony Hawk's Pro Skater 5

Érkezett egy patch a botrányosan elstartolt Tony Hawk's Pro Skater 5-höz. Már a tapasz puszta mérete elárulja, hogy jelentős változásokat léptet életbe, ráadásul nem csak a teljesítmény javult, új tartalmakat is kaptunk.

Késik az új Tony Hawk előző generációs változata

Eredetileg november 10-én kellett volna, hogy megjelenjen a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata - az Activision most bejelentette, hogy határozatlan időre elhalasztják a címet.
 • Írta: barackostej
 • 4 komment

Brit toplista: remekül rajtolt a LEGO Dimensions

Kiváló rajtot vett a LEGO Dimensions, már ami a toys-to-life játékok mezőnyét illeti: a Warner és a LEGO koprodukciója az új Skylanderst és a harmadik generációs Disney Infinityt is lepipálta.

Katasztrofális lett az új Tony Hawk-játék

Úgy néz ki, a Tony Hawk's Pro Skater 5 minden várakozást alulmúlt: az első tesztek szerint nem szabad megvenni a játékot, amely még a méretes első napi javítás ellenére is dugig van bugokkal.

THPS 5 - nagyobb a sebtapasz, mint a játék

Megérkezett a Tony Hawk’s Pro Skater 5, és vele együtt az első napos, gigantikus méretű sebtapasz is, ami annyira nagyra sikerült, hogy majdnem kétszer akkora, mint maga a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!
 • Írta: fojesz
 • 4 komment

Conan O'Briennel az új Tony Hawk is szórakoztató

Jövő héten debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on a Tony Hawk-sorozat következő felvonása, a Tony Hawk's Pro Skater 5, amit a mindig vicces Conan O'Brien is kipróbált.
 • Írta: Shifty
 • 3 komment

Tony Hawk's Pro Skater 5 - a deszkások

Ugyan korábban már megismerhettük azokat a gördeszkásokat, akiket biztosan irányíthatunk majd, most újabb kedvcsinálót kaptak - ezúttal a Robomodo mesél, hogyan kerültek a játékba a szereplők.
 • Írta: Shifty
 • 1 komment

Tony Hawk’s Pro Skater 5 - mozgásban a multi

A GameSpot jóvoltából most mozgás közben is megleshetjük a Tony Hawk's Pro Skater 5 multiplayer szegmensét, ami kizárólag a jelen generációs gépek kiváltsága lesz, bár egyelőre nem látni, miért is.
 • Írta: Shifty
 • 1 komment

Tony Hawk's Pro Skater 5 - őket irányítod majd

Új trailer érkezett a Tony Hawk's Pro Skater 5-höz, melyben azok a deszkások mutatkoznak be, akik majd szerepelni fognak a játékban. Természetesen mindenki büszke arra, hogy szerepet kaphatott a mester mellett.
 • Írta: barackostej
 • 6 komment

Ezért változott meg az új Tony Hawk grafikája

A Gamescomon meglepték a játékosokat a Tony Hawk's Pro Skater 5 fejlesztői, eléggé megváltoztatták ugyanis a játék grafikáját. Ha nem is lett sokkal szebb, stílusában már eléggé elüt az eredetileg mutogatott változatoktól.
 • Írta: fojesz
 • 6 komment

GC 2015: Belenyúltak az új Tony Hawk grafikájába

A Tony Hawk's Pro Skater 5 grafikája finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, valószínűleg érezhették ezt a fejlesztők is, akik nem sokkal a megjelenés előtt átalakították azt.

Ratchet is cameózik az új Tony Hawk-játékban

Új gameplay trailert, screenshotokat és infókat kaptunk az október elején megjelenő Tony Hawk-játékról. Ami biztos: a PlayStationön játszók Ratchet fejével is deszkázhatnak majd!

Tony Hawk's Pro Skater 5 részletek

A PlayStation Blogon bukkanttak fel a Tony Hawk's Pro Skater 5 legújabb, ezúttal kifejezetten a játék multiplayer módjával kapcsolatos részletek. Saját pályákat építhetünk és akár a haverokkal is deszkázhatunk majd.