ARK: Survival Evolved

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Studio Wildcard, Fejlesztő: Studio Wildcard
A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
Értékelés: Nincs még értékelve

Kibővített előzetesen az ARK-sorozat

A The Game Awards showján bemutatott ARK: The Animated Series most megkapta a teljes, kibővített előzetesét, így még többet megtudhatunk a népszerű túlélőjáték alapján készült sorozatról.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Tölthető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

Aki olvasta az elmúlt hetekben az Epic Games Store által ingyen osztogatott játékok listájával kapcsolatos híreinket, azt nem fogja nagy meglepetés érni azzal kapcsolatban, hogy melyik címet kínálja ezúttal ajándékként az üzlet.

Ismét lebuktak az ingyenjátékok az Epic Store-ban?

Ha hihetünk a most kiszivárgott képnek, akkor az Epic Games Store az ajándék GTA V után sem kapcsol takaréklángra, és továbbra is nagyon erős címeket kínál teljesen ingyenesen a felhasználóinak.

Egy hónapot késik az ARK: Genesis

Jó és rossz hírek várnak az ARK: Survival Evolved játékosaira. Sajnos újabb késés vár a nyílt világú túlélőjáték következő expanziójára, a Genesisre, cserébe viszont lényegesen polírozottabb játékélményt és hatalmas űrbálnákat kapunk.

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Ark: Survival Evolved - élesedett az Extinction

PC-n már elérhető a Studio Wildcard dinós túlélőjátékának legújabb bővítménye, az Extinction. Ezúttal egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel néznek szembe a játékosok: jönnek a titánoknak hívott megadinoszauruszok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

November végén Switchre költözik az ARK

A Studio Wildcard már tavasszal közzétette a tervét, miszerint a Nintendo hibridkonzoljára hozná az ARK: Survival Evolvedet. Ma pedig a Switch-változat dátumot és egy vadiúj előzetest kapott.

GDC 2018: Switch-re is megjelenik az ARK

Alaposan rákapcsolt a Studio Wildcard, a srácok a San Francisco-i Game Developers Conference-en jelentették be, hogy Nintendo Switch-re is elkészítik az ARK: Survival Evolvedet.

Mobilokra költözik az ARK: Survival Evolved

Hamarosan mobilokon is játszható lesz a Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka, az ARK: Survival Evolved. Külön érdekesség, hogy iOS-en és Androidon free-to-play modellben üzemel majd a cím.

ARK: Survival Evolved - itt az Aberration DLC

Noha októberre vártuk az ARK: Survival Evolved legújabb bővítményét, végül csak most futott be. A rajongóknak mindenképp érdemes vetni egy pillantást az Aberration DLC-re, lévén alaposan felforgatja Ark világát.

ARK: Survival Evolved - úton a kiegészítő

Eredetileg októberben kellett volna megjelennie az ARK: Survival Evolved legújabb kiegészítőjének, az Aberrationnek, de ez végül elmaradt. A Studio Wildcard viszont ígéri, decemberben tényleg megkapjuk a csomagot.

Októberben jön az ARK legújabb kiegészítője

Két év Early Access-státusz után ezen a héten debütált az ARK: Survival Evolved teljes változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Studio Wildcard már a jövőre gondol, októberben érkezik a vadiúj DLC Aberration címmel.

GC 2017: Launch traileren az ARK: Survival Evolved

A jövő héten végre kilép az Early Access-státuszból a Studio Wildcard dinós túlélőjátéka, az ARK: Survival Evolved. A premier örömére a fejlesztők kiadták az anyag launch trailerét, amely csak a lényegre koncentrál.

ARK: Survival Evolved - kicsit csúszik a premier

Kisebb problémák adódtak az ARK: Survival Evolved augusztus elejére tervezett megjelenésével, így a Studio Wildcard csapata úgy döntött, elhalasztja a premiert. Szerencsére csak három hétről van szó.

Megduplázták az ARK: Survival Evolved árát

Teljes joggal hihettük azt, hogy a végleges változat augusztusi premierjéig csupán 30 eurót kell fizetünk az ARK: Survival Evolved korai hozzáférésű változatáért, de a Studio Wildcard csapata már most 60 euróért kínálja a programot.