Bloodstained: Ritual of the Night

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Horror, Platform, 2, 5D-s
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A klasszikus Castlevaniák spirituális utódja az eredeti alkotóktól.
Értékelés: Nincs még értékelve

Találkozik a Blasphemous és a Bloodstained

A The Game Kitchen bejelentette, hogy egy nagyszabású crossover keretei közt egybemosódik a Blasphemous és a Bloodstained: Ritual of the Night univerzuma. Az őrült nehézségű platformer egy Boss Rush jáékmódot is kap.

Mobilra tart a Bloodstained: Ritual of the Night

Örülhetnek a Bloodstained rajongói, hiszen az utóbbi évek egyik legjobb akció-platformere és a klasszikus Castlevaniák szellemi örököse hamarosan tiszteletét teszi iOS-es és androidos mobileszközökön is.

Mégsem kap roguelike-módot a Bloodstained

Koji Igarashiék kifaroltak a Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-kampányának egyik stretch goalja mögül, technikai okokból nem tudják megvalósítani a beígért roguelike-módot.

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Beszédes a Bloodstained launch trailere

Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night, így nem meglepő, hogy érkezett hozzá egy launch trailer is. A Castlevaniára hasonlító játék kedvcsinálója sokat elárul a jövőben érkező ingyenes frissítésekről, s még a Shovel Knight is felbukkan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Júniusban fut be a Bloodstained: Ritual of the Night

A Castlevania szellemi örökösét nyárra vártuk, és a fejlesztők nem is hazudtak: a 2,5D-s akció-platformer júniusban érkezik mindegyik platformra. Négy év fejlesztési idő után végre révbe ér a Bloodstained: Ritual of the Night.

Ennyit fejlődött a Bloodstained: Ritual of the Night

Az 505 Games és az ArtPlay jóvoltából egy vadonatúj előzetest kapott a régóta fejlesztés alatt álló 2,5D-s sidescroller akció-RPG, melyben az elmúlt év grafikai előrelépését kísérhetjük figyelemmel.

Nyáron jön a Bloodstained: Ritual of the Night

Többszöri halasztás után, úgy tűnik, hamarosan végre révbe ér a közösségi finanszírozásból fejlesztett Bloodstained: Ritual of the Night. A játék a legújabb tervek szerint a nyári megjelenést célozza meg.

Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Csak jövőre jön a Bloodstained, nem lesz Vita-verzió

Koji Igarashi egy kickstarteres helyzetjelentésben két rossz hírrel is szolgált: eszerint a Bloodstained: Ritual of the Night megjelenése átcsúszik 2019-re, és a PlayStation Vita-verzió sem készül el.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Sztoritraileren a Bloodstained: Ritual of the Night

Az ArtPlay csapata bejelentette, hogy ha 60 vagy annál több dollárral támogattad a Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-kampányát anno, most letöltheted a metroidvania E3-as demóját. A többieknek ott van az új előzetes.

E3 2018: 15 perc Bloodstained: Ritual of the Night

A Castlevania-sorozat spirituális örököse legutóbb épp a tavalyi E3-on mutatta meg magát, a közben eltelt egy évben viszont teljesen eltűnt a Kickstarter-projekt. A friss bemutató alapján jól halad a játék fejlesztése.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Előzményjátékot kap a Bloodstained

Noha a klasszikus Castlevaniák szellemiségét megidéző Bloodstained: Ritual of the Night dátuma még nem ismert, a fejlesztők egy apró előzményjátékkal enyhítik a várakozást. A Bloodstained: Curse of the Moon a hónap végén jön.

E3 2017: Múltidézés a Bloodstaineddel

E3-as trailert már láthattunk a Bloodstained: Ritual of the Nightból, az IGN jóvoltából azonban befutott egy tartalmasabb gameplay anyag a valamikor 2018-ban megjelenő metroidvaniából.

E3 2017: Befutott a Bloodstained előzetese

A Castlevania legendás producere, Koji Igarashi egy vérbeli metroidvaniát készít Bloodstained: Ritual of the Night címmel. A Kickstarteren finanszírozott játék csak jövőre érkezik, de az E3 apropóján új trailert kaptunk.

Nem lesz Wii U-s verzió a Bloodstainedből

Viszont helyette megjelenik Switch-re is. A Nintendo generációváltása miatt úgy döntöttek a Bloodstained fejlesztői, hogy ejtik a Wii U-s verziót és kizárólag az új konzolra hozzák el a Castlevania örökösének szánt címet.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment