Wolcen: Lords of Mayhem PC

A SollarFall Games apokaliptikus nyitott világban játszódó akció-RPG-je.
1678725000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten számos port lát majd napvilágot, de természetesen új címek is érkeznek. Filmek terén az Adam Driver főszereplésével készült 65 fog megjelenni, de a sorozatrajongóknak is találhatnak magunknak néznivalót.
1678118403

Konzolokra költözik a Wolcen: Lords of Mayhem

Egyike vagy a Gastagath-i mészárlás maroknyi túlélőjének, katonai akadémián képeztek ki arra, hogy természetfeletti lényeket ölj, s mikor a birodalmat veszély fenyegeti, téged és társaidat küldenek a gonosz megfékezésére.
1581678000

Megjelent a Wolcen: Lords of Mayhem

A Diablo III ihlette Wolcen: Lords of Mayhem négy év után végre túllépett a korai hozzáférésen – már megvásárolható a Steamen. A játék kiterjedt fejlődési rendszert, taktikus harcot és gyönyörű látványt ígér.
1567245600

Három percig akcióban a Wolcen: Lords of Mayhem

Vadonatúj gameplay videót kapott a Wolcen stúdió CryEngine grafikusmotort használó alkotása, melyet már ki is próbálhatunk a Steam Early Access-rendszerében. Ezúttal a Wrath of Sarisel játékmód mutatkozik be.
1554098448

Wolcen: Lords of Mayhem - trailer a béta örömére

Lassan három éve korai hozzáférésben van a CryEngine-nel hajtott Wolcen: Lords of Mayhem, ám a fejlesztő nemrégiben jelentős mérföldkövet ért el: elstartolt a tartalmilag megújult bétaváltozat. Lássuk az új trailert!
1525091712

Wolcen: Lords of Mayhem - közeleg a béta

Noha a CryEngine-nel hajtott akció-RPG rengeteget fejlődött a 2016-os Early Access-változat premierje óta, csak idén szeptemberben érkezik a bétaverzió. Ennek örömére a fejlesztők egy csinos előzetessel készültek.
1499954415

Jól halad a Wolcen: Lords of Mayhem fejlesztése

Hosszas hallgatás után ismét életjelet adott magáról a tavasz óta korai hozzáférésben kipróbálható Wolcen: Lords of Mayhem. A Diablo és a Path of Exile szerelemgyerekéről még mindig nem tudni, mikor jelenik meg.
1457024434

Nevet váltott az Umbra

Emlékeztek még a Solarfall Games bámulatosan kinéző akció-RPG-jére, az Umbrára? Nos, a játék immáron Wolcen: Lords of Mayhem néven fut, és március végén érkezik a korai hozzáférésű változat.
1431864020

Umbra - új akció-RPG készül a CryEngine-nel

Az Umbra egy vérbeli felülnézetes akció-szerepjáték lesz a SolarFall Games gondozásában. Az apokaliptikus fantasy világban játszódó produktum látványáért a CryEngine legfrissebb verziója felel.