WWE 2K16

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Sport, Verekedős, pankrációs
Kiadó: 2K Sports, Fejlesztő: 2K Sports
A WWE legújabb játéka.
Értékelés: 8.0

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

Elérhető a PC-s WWE 2K16

Ha a pankráció rajongója van, ráadásul számítógépen játszol, akkor van egy jó hírünk. Már tölthető PC-re a WWE 2K16, amely minden eddig megjelent DLC-t tartalmaz és igen, még Arnold Schwarzenegger is játszható benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hétnek nézünk elébe, elvégre két régóta várt cím is elrajtol a napokban: hamarosan felbőgnek a The Division szerverei, és az epizodikus formában folytatódó Hitman is megkapja a felvezető részét.

Így néz ki PC-n a WWE 2K16

Most már tudjuk, hogy márciusban PC-re is megjelenik a 2K Sports pankrációs játéka. Most befutottak az első képek az új verzióról, illetve a gépigényt is elárulta a kiadó. Nincs nagy változás tavaly óta.

PC-re is jön a WWE 2K16

Nem estünk hasra a 2K Sports bejelentésétől: PC-re is megjelenik a WWE 2K16, hasonlóan az előző részhez. Van abban valami jó is, hogy hónapokkal a konzolos verziók után csaphatunk le rá: minden eddig megjelent DLC-t megkapunk.

60 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből az is kiderült többek között, hogy mára több mint 60 millió példányt szállítottak le a boltoknak a Grand Theft Auto ötödik részéből. Döbbenetes szám.

Továbbra is a 2K Gamesnél maradnak a WWE jogai

A 2K Games bejelentette, hogy az elmúlt évek együttműködése után újabb szerződést kötöttek a WWE-vel. Ennek köszönhetően egy ideig még ők szállítják a hivatalos pankrációs játékokat.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.

Amerikai toplista: az Xbox One vitte az októbert

Alaposan elcsavarta az amerikaiak fejét a Halo 5: hiába csökkentett árat a Sony októberben, ez azon ritka hónapok egyike volt, mikor az Xbox One eladásai megelőzték a PlayStation 4-ét.

PC-re is jön a WWE 2K16?

Azt pletykálják, hogy PC-re is meg fog jelenni 2K Sports pankrátoros játéka. A tavalyi epizód számítógépes verziója végül csak 2015 tavaszán érkezett meg - reméljük, ezúttal nem kell ennyit várni.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Kiváló hangulatfokozó a WWE 2K16-hoz

A pankráció szerelmesei tobzódhatnak, hiszen a 2K Sports pazar WWE 2K16-kedvcsinálóval jelentkezett. A sportág apraja-nagyja felsorakozik a gameplay trailerben, az arénákban fergeteges hangulat uralkodik.
  • Írta: zoenn
  • 6 komment

GC 2015: Először mozog a WWE 2K16

Az IGN jóvoltából valódi ingame felvételt kaptunk a WWE 2K16-ból, ezúttal Seth Rollins és Finn Bálor meccsébe nézhetünk bele. A 2K Sports számos változást ígér az idei részben, bár a videóból nem sok minden derül ki.

WWE 2K16 - Terminator jár az előrendelőknek

Idén nyáron Terminator-lázban ég a világ, így nem csoda, hogy a 2K Games is meglovagolja a témát a WWE 2K16-ban. Az új epizód előrendelői ugyanis az Arnold Schwarzenegger által alakított karaktert kapják meg ajándékba.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Steve Austin a WWE 2K16 borítóján

A Stone Coldnak is becézett Steve Austin feszít a WWE 2K16 borítóján. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az úriember uszkve tíz éve szakított a pankrációval, s azóta "színészi" karrierjét egyengeti. Sebaj.

52 millió leszállított példánynál jár a GTA V

Megérkezett a Take-Two legutóbbi negyedévre és üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentése. Ez utóbbi időszakban a cég profitja csökkent, pedig a Grand Theft Auto V továbbra is sikeres.