Resident Evil Zero Remastered

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Visszatért a Resident Evil Zero.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Resident Evil-klasszikusok Nintendo Switchen is

A Capcom megerősítette, hogy május végén egyszerre három Resident Evil-játék is játszható lesz majd Nintendo Switchen. A bejelentés szerint a Resident Evil 0, a Resident Evil Remastered és a Resident Evil 4 epizódokat kapják meg a rajongók.

Klasszikus Resident Evil-címek költöznek Switchre

A Capcom bejelentette, hogy a sorozat legjobb részei - pontosabban a Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 - Switch-portot kap. Mindhárom átiratot 2019-re tervezik, úgyhogy a pénztárcánk egyelőre háborítatlan marad.

Capcom-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Már megvásárolható a legújabb Humble Bundle, amelyben a Capcom játékai kapták a főszerepet. Egy jól körülhatárolható témára lőttek az akció szervezői, főleg Dead Rising- és Resident Evil-epizódok erősítik a csomagot.

Jön az új Resident Evil animációs film

A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.

Megjelent a Resident Evil 0 HD Remaster

A Capcom jóvoltából ma startolt el a Resident Evil 0 HD Remaster, amely feljavított grafikával és precízebb irányítással rendelkezik, miközben az alapok és a történet nem változtak. Most belenézhetünk a PC-s verzió első 10 percébe

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyre jobban el vagyunk látva játékmegjelenésekkel, igaz, ezúttal is a letölthető játékok, illetve a remasterek és a megkésett portok áradatával kell beérnünk. A héten érkezik a Resident Evil 0 felújított változata is.

Resident Evil 0 - mozgásban a Wesker mód

Ugyan már egy ideje ismert, hogy a Resident Evil 0 felújított változatában Wesker is játszható lesz, túl sok videót nemigen láthattunk erről. A Capcom most egy játékmenet-ízelítővel jelentkezett a témában.

Friss képeken Resident Evil Zero HD Remaster

Januárban érkezik a Resident Evil Zero HD Remastered, melynek pontos japán megjelenési dátumáról nemrég rántotta le a leplet a kiadó. Emellett az előrendelői ajándékokról is kaptunk képeket.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Resident Evil - újabb animációs film készül

Egyre nagyobb a mozgolódás a Resident Evil-sorozat körül. Nem elég, hogy három játékon dolgoznak a fejlesztők egyszerre, 2017-ben egy élőszereplős és egy animációs filmet is kapnak a rajongók.

VR-játékban gondolkodik a Resident Evil fejlesztője

A Capcom közzétette az elmúlt évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám szó esett benne a cég jövőbeli terveiről is. Ebből tudjuk, hogy a Resident Evil fejlesztője VR-játékot készít.

Resident Evil-videók érkeztek Tokióból

A Capcom két Resident Evil-projektet is magával vitt a Tokyo Game Showra, most pedig a Resident Evil Zero HD-ból és a Resident Evil: Umbrella Corpsból is tudunk gameplayt mutatni nektek.

Kollekciót kapnak a felújított Resident Evil-részek

A Capcom bejelentette a Resident Evil Origins Collection érkezését, a dobozos kiadvány a Resident Evil és a Resident Evil 0 felújított változatát is tartalmazza majd. Jövő januárban jelenik meg.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Ilyen volt a Resident Evil Zero prototípusa

2006-ban jön a Resident Evil Zero felújított változata, melynek eredeti verziója 2002-ben jelent meg GameCube-ra. Egy új videóban nem csak ezt a két változatot, de az 1998-as prototípust is megnézhetjük mozgás közben.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Fél óra a Resident Evil Zero HD Remasterrel

A Capcom most hosszabban is bemutatta a Resident Evil Zero felújított a változatát. Mint ismert, az első rész átdolgozott kiadása hatalmas siker lett, így a japánok a "nulladik" epizóddal folytatják a hagyományt.

E3 2015: Szegényes kínálattal jelentkezik a Capcom

A Capcom ugyan kint lesz az idei Los Angeles-i kiállításon, mégis elképesztően sovány játékfelhozatallal igyekszik a standjához csalogatni a kíváncsiskodókat. Reméljük, azért sor kerül majd új bejelentésre is.