XCOM 2

PC

Sci-Fi, taktikai, Taktikai Akció
Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Firaxis Games
Folytatódik az XCOM, az új rész PC-exkluzív.
Értékelés: 9.1

E3 2021: Marvel-játékon dolgozhat az XCOM-csapat

Ha igazak a pletykák, akkor egy XCOM-szerű körökre osztott taktikai játékban láthatjuk legközelebb a Marvel szuperhőseit. A játékot a zsáner koronázatlan királya, a Firaxis készítheti.

XCOM 2 - iOS-re is érkezik a kollekció

A Feral Interactive jelentette be ma délután, hogy hamarosan iPhone-okon és iPadeken is visszaszoríthatjuk az idegeninváziót, hiszen november elején iOS-re is megérkezik az XCOM 2: Collection.

Ingyenes hosszú hétvégét tart az XCOM 2

Megjelent az XCOM: Chimera Squad, így újra eljött a körökre osztott taktikázás ideje, de aki nem csapott le a sorozat mellékágára, az most elég időt kap arra, hogy végigjátssza annak előzményét PC-n vagy Xbox One-on.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.

Az XCOM 2 is megjelenhet Switchre

Hivatalos bejelentés még nincs, de a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta az XCOM 2 Nintendo Switchre szánt kiadását, ami mindenképpen biztató előjel.

Új tartalmakkal bővül az XCOM 2

Ha valaki azt hinné, hogy a közel két éve kiadott játékot sorsára hagyja a Firaxis, akkor ennél nagyobbat nem is tévedhetne; vadonatúj küldetések és pályaszerkesztő vár a stratégiai játék rajongóira.

Íme, a PlayStation Plus júniusi felhozatala

A Sony is lerántotta a leplet a prémiumszolgáltatása júniusi játékfelhozataláról, ezúttal ráadásul szokatlan kínálatot válogatott össze a cég, hiszen egyetlen cross-buy anyagot sem találunk közöttük.

Öt ingyen kipróbálható játék a hétvégére

A Just Cause 3 xboxos nyílt hétvégéje mellett más platformokra is jutott ingyenesen kipróbálható cím. A PC-sek a Call of Duty: WWII multijának örülhetnek, Xbox One-on az XCOM 2-t ajánljuk, de ott van még a For Honor is.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Ezt tudja az XCOM 2: War of the Chosen

A Firaxis most hosszabban is bemutatta, mi vár ránk az XCOM 2 legújabb kiegészítőjében. Csapatunk zomibiszerű lényekkel csap össze, és persze ott vannak a veszedelmes és intelligens idegenek, a Chosenek is.

E3 2017: Majdnem folytatás lett az új XCOM-csomag

A Firaxis elmondása szerint az XCOM 2 következő kiegészítője olyan sok újdonságot vonultat fel, hogy majdnem XCOM 3 lett belőle. Végül egy oka volt annak, hogy maradtak az eredeti felállásnál.

E3 2017: Jön az XCOM 2 kiegészítője

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Firaxis az XCOM 2 expanzióját. A War of the Chosenben egy új veszedelmes ellenség mutatkozik be, de saját Nemesis-rendszert is kap a körökre osztott stratégia.

2016 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzük a legnépszerűbb cikkeket! A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tesztek dominálnak, azonban így is akad egy-két meglepetés a listában.

Rekordrajtot vett a Mafia III

Még egy 2K-játék sem produkált olyan jó rajtot, mint a Mafia harmadik része. Habár a GTA trónja nincs veszélyben, a Rockstar-függőség ellen küzdő anyavállalat számára ez mindenképpen jó hír.

XCOM 2 - trailer a konzolos megjelenéshez

Amerikában már elérhető, hozzánk pénteken érkezik a korábban PC-exkluzív XCOM 2 PS4-es és Xbox One-os változata. Remélhetőleg a csúszás csak jót tett neki, és egy összeszedett stratégiával gazdagodunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Három hetet csúszik a konzolos XCOM 2

Kicsivel többet kell várnunk az XCOM 2 PS4-es és Xbox One-os változatára, hiszen a Firaxis tovább szeretné polírozni a programot, hogy végül magas minőségű alkotást tegyen le az asztalra.