LEGO Worlds PC, PS4, SW, XBOXONE

Minecraft-kihívót indít a Warner Bros. és a TT Games - természetesen a LEGO-val a főszerepben.
1568898000

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.
1504515600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!
1499090460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkezett az uborkaszezon, a július érezhetően laposabb megjelenésfronton, mint a korábbi a hónapok. Lássuk, mivel vigasztalódhatnak azok, akik épp nem nyaralással töltik a szabadidejüket!
1495792800

Homokozót kapott a LEGO Worlds

Megérkezett a LEGO Worlds első tartalmi frissítése, amely egyebek mellett sandbox móddal bővíti ki az alapjátékot. A homokozóban tényleg úgy építkezhetsz, ahogy szeretnél, semmilyen megkötéssel nem kell számolnod.
1492758720

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.
1492450380

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.
1491836116

Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.
1491225600

Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.
1490619600

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.
1490007000

Brit toplista: még mindig vezet a Ghost Recon

A brit játékeladási toplista alapján viszonylag lájtos hetet tudhat maga mögött a játékpiac. Egyetlen komolyabb újoncunk volt csupán, de az sem mozgatott meg sok embert, a Ghost Recon: Wildlands pedig boldogan őrizgeti az első helyét.