Mega Man Legacy Collection 3DS, PC, PS4, XBOXONE

A Capcom az új címek helyett klasszikus alkotásainak leporolásában hisz, így érkezik az első hat Mega Mant tartalmazó Mega Man Legacy Collection.
1638808253

Élőszereplős Mega Man-filmen dolgozik a Netflix?

A Capcom már három éve bejelentette, hogy dolgozik egy Mega Man-adaptáción, amiről most azt pletykálják, hogy végül a Netflix karolta fel a projektet, amiről még mindig nem tudni semmi konkrétumot.
1557763200

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.
1538659833

Élőszereplős film készül a Mega Manből

Most, hogy a tizenegyedik rész a boltokban van, és a frencsájz már a harmadik évtizedébe lépett, a Capcom úgy gondolta, ideje előrukkolni egy élőszereplős hollywoodi adaptációval. A kiadó már partnerséget kötött a 20th Century Foxszal.
1526922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!
1519113624

Switchre is jönnek a Mega Man Legacy Collectionök

A Capcom megerősítette, hogy májusban Nintendo Switch-re is megjelenik mindkét Mega Man Legacy Collection. A tartalmat tekintve nem lesz nagy változás, de azért akad egy-két Switch-re szabott újdonság is.
1513587649

Harmincadik születésnapját ünnepli Mega Man

A Tomb Raider-sorozat után egy másik klasszikus is jubilált, az évek során közel 50 különböző epizódot, illetve kiadást megélt Mega Man-sorozat ugyanis a múlt héten harmincadik születésnapját ünnepelte.
1512419400

Jövőre érkezik a Mega Man 11 és az X Collection

A karakter jövőre esedékes harmincadik szülinapja alkalmából a Capcom két új megjelenést is tervez 2018-ra: hét év után új résszel bővül a fő sorozat és a Mega Man X-széria is újrakiadást kap.
1493625600

Úgy néz ki, készül a második Mega Man-kollekció

Habár hivatalosan még nem jelentették be, viszonylag egyértelmű jeleket találtunk arra, hogy készül a második Mega Man Legacy Collection. A csomag a hetediktől a tizedik részig vonultatná fel a sorozat tagjait.
1482249900

Mobilokra költözik az első hat Mega Man-játék

A Capcom bejelentette, hogy mobilokon is elérhetővé teszi az első hat Mega Man-epizódot. Az első részletekre még várni kell, annyi biztos, hogy nem a Legacy Collectiont jelentetik meg újra.
1459684800

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.