Shantae: Half-Genie Hero

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Vita, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Platform
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Wayforward
A DuckTales: Remastered fejlesztőinek új japán stílusú platformjátéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

Száznál is több játék jön idén a Stadiára

Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.

Íme, a Games with Gold március kínálata

A Microsoft közzétette azon játékok listáját, melyet az Xbox Live Gold-előfizetők március során bezsákolhatnak. Ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as címet üdvözölhetünk a fedélzeten.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

Mint minden hónapban, októberben is újabb címekkel bővül a Microsoft Xbox Game Pass katalógusa. Ezúttal ráadásul eléggé ütős címekkel; a hét új játék között szerepel többek közöttt az október 2-án érkező Forza Horizon 4 is.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve érkezett, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Meglepően sok cím landol a héten a boltokban, igaz, a fontosabbakat nagyítóval kell keresni közöttük.

E3 2015: Bemutatkozik a Shantae: Half-Genie Hero

Ismét oldalnézetes platformjátékon dolgozik a Bloodrayne: Betrayal és a DuckTales: Remastered fejlesztője, a WayForward. Az alkotásban egy bájos leányzót irányítunk, és különféle fizikai fejtörőket oldunk meg.