Transformers: Devastation

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Robotos, Beat'm Up
Kiadó: Activision, Fejlesztő: PlatinumGames
A klasszikus rajzfilmeket idézi az új Transformers-játék.
Értékelés: 6.5

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ajándékai

A Sony is elárulta, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation-tulajok az októberi prémiumelőfizetésük mellé. A halloweenre zombiirtással készülünk, de örülhetnek a Transformers-rajongók is!

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Transformers: Devastation - trailer a megjelenéshez

Hogy a Platinum Games mit kezd a Transformers-univerzummal, az ma kiderül végre, hiszen végre a boltokba került Devastation alcímű anyag. A rajzfilmszerű grafika csak a látszat, igazán mély lehetőségek rejlenek a játékban.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Kulisszák mögött a Transformers: Devastation

A Transformers: Devastation legújabb kulisszák mögötti kedvcsinálójában a PlatinumGames producere, Atsushi Kurooka, a játék rendezője, Kenji Saito és az Activision producere, Robert Conkey árulnak el titkokat a játékról.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Így harcolunk majd a Transformers: Devastationben

Új gameplay előzetest kaptunk a Transformers: Devastationből, melyben a játszható karakterek harci képességeit csodálhatjuk meg. Emellett lerántották a leplet az előrendelői extrákról is.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Brutális traileren a Transformers: Devastation

Látványos gameplay trailer érkezett a Platinum Games-féle Transformers-játékból. Ezután az előzetes után már tudjuk miért a Devastation, azaz pusztulás alcímet kapta a játék.

E3 2015: Időutazás a Transformers Devastationnel

A Transformers Devastation kiköpött úgy néz ki, mint egy nyolcvanas évekbeli rajzfilm, és a gameplay demója alapján még jobban tetszik nekünk. Kifejezetten üdítő próbálkozás a Michael Bay-mánia után.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Transformers: Devastation részletek

Tegnap befutott a hétvégén leleplezett Transformers: Devastation első kedvcsinálója, most pedig a Platinum Games egyik alkalmazottja jóvoltából az első hivatalos konkrétumokra is fény derült.

E3 2015: Transformers Devastation trailer

Az Activision megerősítette, valóban készül a hétvégén kiszivárgott Transformers Devastation. A játékot a Platinum Games fejleszti, és tényleg egy G1 témájú robotos akció lesz. A megjelenésre őszig kell várnunk.

E3 2015: Transformers-játékon dolgozik a Platinum?

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei E3-on nem a Vanquish folytatását jelenti be a Platinum Games. A csapat új, készülő játéka ugyanis a kiszivárgott hírek szerint egy Transformer-játék lesz, a Transformers Devastation.