Fallout Shelter

Mobil

bázisépítő stratégia
Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Bethesda
A saját Vautunkat is megépíthetjük ebben a mobilos bázisépítő stratégiában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Fallout-sorozat érkezik a Westworld alkotóitól

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is kispályás brigád dolgozza fel a Bethesda játékait: a jogokat az Amazon vásárolta meg, míg a munkálatokért a Westworld alkotói felelnek majd.

Bővített változattal tér vissza a Fallout Shelter

Kedves Overseer, mikor nézett rá utoljára az önre bízott bunkerre? Hamarosan érdemes lehet, ugyanis a Bethesda komplett sztorival, gyűjthető hősökkel és online csatákkal bővíti a menedzsmentjátékot.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

A ZeniMax levédette a Deathloop címet

A Bethesda anyavállalata egy eddig ismeretlen cím védjegyét foglalta le. Egyelőre nem sok információt tudhatunk meg a projektről, de nem kizárt, hogy egy online-funkciókkal ellátott mobiljátékról lesz szó.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Fallout Shelter - már Switchen és PS4-en is

A Bethesda bejelentette, hogy a Fallout mobilos mellékága Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megjelenik. Nem is kell rá sokat várnunk: mától már elérhető az új platformokon teljesen ingyenesen.

Fallout Shelter - megvan a 100 millió játékos

A Bethesda bármihez nyúl, arannyá változik. talán még ők sem gondolták, hogy a mobilra fejlesztett Fallout Shelter ekkora siker lesz egyszer, mostanra azonban már 100 millió rajongót tudhat maga mögött a játék.
  • Írta: gabeee
  • 4 komment

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Fallout Shelter - nem biztos, hogy jön PS4-re

Nemrég megérkezett Xbox One-ra a Fallout Shelter, így sokan jogosan tették fel a kérdést, hogy mi a helyzet a PS4-es változattal. Pete Hines, a Bethesda marketingese Twitteren válaszolt a rajongóknak.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Souls-játékra nem is számíthatunk a közeljövőben, lesz mivel feledtetni a hiányát. A hét fő attrakciója a Nioh, ezenkívül megkésett portok és más indie fejlesztések közül csemegézhetünk.

Xbox One-ra is beköltözik a Fallout Shelter

Terjeszkedik a Fallout Shelter, a sorozat Vault-építős mellékága a jövő héten Xbox One-on is tiszteletét teszi, a PC-sek pedig egy UWP-s változatot is kapnak belőle, így szinkronizálhatják a játékállásukat a két platformon.

PC-n is elstartolt a Fallout Shelter

Miután mobilokra már több millióan töltötték le a Fallout Sheltert, végre számítógépeken is elérhetővé vált a bunkermenedzselős spin-off. Egy kicsit ugyan trükközni kell a letöltéshez, de ennyi bőven belefér.

Fallout Shelter - a héten jön a PC-s verzió

A Fallout hivatalos Twitter-csatornájára felkerült legfrissebb kép szerint most csütörtökön debütál az idei E3-on megerősített PC-s Fallout Shelter. A bunkermenedzselős móka egy nagyobb sebtapasszal együtt érkezik.

E3 2016: Jön a Fallout 4 VR-változata

Természetesen a Fallout se maradhatott távol az E3-tól. A Bethesda bemutatta a negyedik rész következő letölthető csomagjait, megerősítették, hogy jön a PC-s Fallout Shelter és hogy jövőre HTC Vive-ra költözik a negyedik rész.

Nagyon szeretnénk: jön a Fallout Monopoly

Valószínűleg a negyedik résszel egy időben kerül majd boltokba a legújabb Monopoly-kiadás, amely a Fallout-sorozatot veszi alapul. Sajnos egyelőre csak egy borítótervet mutattak róla.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Fallout Shelter - a számok bővületében

A Bethesda egy pofás infografikára gyűjtötte össze a Fallout Shelter iOS-es változatának első hónapja alatt elért eredményeket. A játékosok eddig 85 millió bunkert készítettek, ahol eddig 82 millió Vault-bébi fogant.
  • Írta: Shifty
  • 5 komment

Androidra is megjelent a Fallout Shelter

A hosszúra nyúlt várakozás véget ért: végre az androidos mobilok és táblagépek tulajdonosai is lecsaphatnak a Fallout Shelterre. Az ingyenes mobilos spin-offban egy földalatti túlélőbázist kell menedzselnünk.

Augusztus közepén jön Androidra a Fallout Shelter

A jelenleg is zajló QuakeConon bejelentették, hogy az iOS-en már nagy népszerűségnek örvendő Fallout Shelter a jövő hónapban landol Androidon. A 2D-s bázisépítős játék egy nagyobb frissítést is kapni fog a premierre.

Fallout Shelter - 5 milliót hozott két hét alatt

Habár a legtöbben valószínűleg úgy tekintenek a Fallout Shelterre, mint ötletes promójáték a Fallout 4 előtt, valójában azonban a Bethesda kiváló pénzt keres az egyelőre iOS-exkluzív címmel.

Augusztusban jön az androidos Fallout Shelter?

Nagyon úgy néz ki, hogy az E3-on bemutatott és iOS-en már elérhető mobilos Fallout Shelter a jövő hónapban, vagyis valamikor augusztusban jelenik meg Androidra. Legalábbis Pete Hines Twitter-bejegyzése erre utal.