Unravel PC, PS4, XBOXONE

Hangulatos, fizikára épülő platformeren dolgozik az EA és a svéd Coldwood Interactive.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591372800

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.
1487167200

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.
1467874800

Két új játékkal bővül az EA Access

Az Electronic Arts megerősítette, hogy jövő héten két vadonatúj játékkal, az új Need for Speeddel és a szívbemarkoló platformer-kalanddal, az Unravel című játékkal bővül az EA Access szolgáltatásuk.
1463665020

Frissítve: Újra az EA-vel dolgozik az Unravel-csapat

Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy az Electronic Arts fogja kiadni az Unravel-csapat következő játékát. Ha az úgy sikerül, mint Yarny kalandja, részünkről semmi akadálya!
1459342081

Elérhető az Unravel demója

Másfél hónappal a teljes verzió után az EA kiadta az Unravel kipróbálható változatát. A svéd Cooldwood Interactive alkotásának első pályáját játszhatjuk végig a demóban. Soha jobb kedvcsinálót!
1455739320

Unravel teszt

A szeretet a legfontosabb dolog a világon. Az Unravel meséje megtanít minket rá, hogy éljünk bármilyen messze is a családtól, sosem leszünk egyedül. Mert szívünket összekötik a közös emlékek.
1454925600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.
1454662800

Már kipróbálható az Unravel

Az EA Access és az Origin Access előfizetői már kipróbálhatják a svéd Coldwood Interactive játékát. Természetesen csak korlátozott ideig játszhatnak vele, de így legalább azok is kipróbálhatják, akik végül nem veszik meg a címet.
1454147514

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!