Anno 2205

PC

Stratégia, Sci-Fi, Városépítõs
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Blue Byte
Az Anno-sorozat is kap egy kis sci-fi beütést.
Értékelés: 6.7

Megjelent az Anno 2205, itt a launch trailer

Miután a Ubisoft már szinte az összes történelmi korszakot feldolgozta az Anno-sorozatban, az új rész már a távoli jövőbe kalauzolja el a játékosokat. Az Anno 2205 a boltokban van, nézd meg az utolsó trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elképesztően ütősnek ígérkezik a november játékmegjelenések szempontjából, már a hónap első hetén olyan játékok érkeznek, amelyeket rengeteg játékos vár. Mutatjuk, mikor mit keressetek a boltokban!

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.

GC 2015: Anno 2205 - az űrben folytatjuk

Az Anno legújabb fejezete a távoli jövőbe kalauzol el bennünket. Furcsa formájú (úgymond futurisztikus) épületek és repülő autók várnak ránk, és miután az űrutazás is hétköznapi jelenség, más bolygókat is meghódíthatunk majd.

E3 2015: Játékmenet videón az Anno 2205

A Ubisoft E3-as konferenciáján jelentette be a Blue Byte az Anno 2205-öt. A játék ezúttal is a jövőbe kalauzol el minket, sőt 200 évet ugrottunk előre az előző epizód óta. Most egy hosszabb játékmenet videó is előkerült.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

E3 2015: Az év végén érkezik az Anno 2205

Akár még a Holdon is felhúzhatunk egy kolóniát a népszerű városépítő stratégia következő darabjában. Az Anno 2205 még tovább lép a jövőben. Reméljük, az eltúlzott sci-fi fűszer csak jót tesz neki.

E3 2015: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Pontban éjfélkor a Ubisoft is csatlakozik a többiekhez, és megtartja a saját "kis" műsorát. A kései órák ellenére természetesen Gamekapocs liveblogja ezt is élőben közvetíti.