Ghost Recon: Wildlands

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, taktikai
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ubisoft Paris
Visszatért a Ghost Recon-sorozat, ezúttal minden korábbinál szabadabb formában!
Értékelés: 7.0

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.

Ghost Recon: Breakpoint - visszatér Sam Fisher

A Ubisoft rutinosan hozza vissza a legnagyobb akcióhőseit, de sosem úgy, ahogy azt mi szeretnénk. A Wildlands után a Ghost Recon: Breakpoint is megkapja a saját Splinter Cell témájú frissítését.

Más formában térhet vissza a Splinter Cell

Már lassan hat év telt el Sam Fisher legutóbbi akciója óta, nem csoda hát, hogy a rajongók évről évre várják, hogy a Ubisoft ismét ledobja a bombát. A vállalat elnöke elárulta: valami készülőben van, de nem az, amire számítanánk.

Ghost Recon - októberben jön az új rész?

Idő előtt kiszivárgott a következő Ghost Recon-játék egyik gyűjtői kiadásának fotója, ami nemcsak a játék címét, de a megjelenés pontos dátumát is leleplezi. A Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint eszerint október 4-én debütál.

Biztosan új Ghost Recon-játékot mutat be a Ubisoft

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi beharangozója tényleg a Ghost Recon-sorozathoz kötődik. A nagy bejelentésre most csütörtökön, helyi idő szerint 20:30-kor kerül majd sor.

Ghost Recon-bejelentést teasel a Ubisoft?

Egy fiktív céghez tartozó weboldalt lőtt fel nemrégiben a Ubisoft, amely egy május 9-én esedékes bejelentést teasel. A Skell Technology ismerős lehet a Ghost Recon univerzumából, persze ettől még lehet, hogy más Tom Clancy-címről van szó.

Jön a Megtorló a Ghost Recon: Wildlandsbe

Ma érkezik a shooter ingyenes Operation Oracle frissítése, amelyben helyet kap a Megtorlót alakító Jon Bernthal is. A Wildlandsben az úriember az önfejű katonát, Cole D. Walkert személyesíti meg.

The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

Ghost Recon: Wildlands - itt a Special Operations 3

Mától elérhető a Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítése, amely új PvE- és PvP-tartalmakat kínál mindenki számára. A Special Operations 3 egy baráti 18 gigás patch letöltése után élesedik.

Ghost Recon: Wildlands - jön a Special Operation 3

Egy új PvE-küldetést, két új PvP-classt, új pályákat, fotómódot és sok egyéb apróságot hoz a Ghost Recon: Wildlands következő frissítése. A Special Operation 3 jövő héten érkezik.

Ghost Recon: Wildlands - ingyenes hétvége jön

A bolíviai drogkartellek napjai megvannak számlálva, hiszen ezen a hétvégén indul a hajtóvadászat, ingyen játszható lesz a Ghost Recon: Wildlands mindhárom platformon. Ráadásul akciósan juthatunk hozzá a teljes játékhoz is.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

Összeáll a Ghost Recon és a Rainbow Six

Nem lepődtünk meg azon, hogy a Ubisoft két taktikai akciójátékának kommandósai egyesítik erőiket, de miért vártak eddig a crossoverre? Mától a Rainbow Six operátorai is csatlakoznak a bolíviai drogelhárításhoz.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Michael Ironside: Sam Fisher sosem tűnt el

Interjút adott a Ubisoftnak a Splinter Cell-játékok főszereplőjét alakító Michael Ironside. A színész mesél arról, hogy hogyan öntöttek életet eredetileg Fisher karakterébe, de beszél az egészségügyi problémáiról is.

A Metal Geartől búcsúzik Sam Fisher

A Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítésében egy olyan PvE-küldetést kaptunk, melyben Sam Fisher is tiszteletét teszi. Az egyik átvezetőben még a Metal Gear Solid főhősére is utalnak.

Ingyenes hétvége előtt a Ghost Recon: Wildlands

Jó hírünk van a vásárláson vacilláló olvasóink számára, eseménydús hétvége előtt áll a Ghost Recon: Wildlands: akciók, ingyenes hétvége és a frissen startoló Year 2-tartalmak várnak az érdeklődőkre.
  • Írta: sirdani
  • 8 komment

Ghost Recon: Wildlands - Sam Fisher is beköszön

Április 10-én rajtol el a Ghost Recon: Wildlands második szezonja, amiben nem akárki kap majd vendégszerepet. Predator után ugyanis ezúttal egy régi ismerős, Sam Fisher tér vissza egy küldetés erejéig.

Idén is tovább frissül a Ghost Recon: Wildlands

Egy éve érkezett Bolíviába a Ghost Recon csapata. Elég szépen teljesített a boltokban a taktikai co-op shooter, így a Ubisoft idén sem hagyja majd a játékosait tartalom nélkül. Felvázolták, hogy mire lehet számítani a Wildlands második évében.

Lootboxokat kap a Ghost Recon: Wildlands is

A Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék következő frissítésével, az Extended Opsszal együtt érkeznek a Battle Crate-ek, amelyek tartalma biztosan nem befolyásolja majd a játékmenetet.

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.