The Walking Dead: Michonne

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Mobil, PlayStation 4, Xbox One

Kalandjáték, Zombis
Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
Michonne-ra koncentrál a The Walking Dead-kalandjáték mini-sorozata.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.

The Walking Dead - íme, a definitív kiadás dátuma

Szeptemberben dobozosan és digitálisan is megjelenik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series című csomag, amely a Telltale-féle The Walking Dead összes epizódját és extráját felvonultatja majd.

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.

Gyűjteményes kiadást kap a The Walking Dead

A negyedik és egyben utolsó évad érkezése előtt gyűjteményes kiadást kap a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A csomagban az összes eddigi epizód megtalálható majd.

Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.

Frissítve: Jön a Walking Dead: Michonne fináléja

Már nem kell sokat aludnunk a The Walking Dead: Michonne harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenéséig. A Telltale Games megerősítette a What We Deserve napra pontos dátumát.

Walking Dead: Michonne - traileren az Episode 2

Ma folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead: Michonne. A Give No Shelter névre keresztelt epizód ismét a Randall-kolónia körül forog, ahol hullnak a szereplők rendesen. Egy előzetesünk is van róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kapunk még egy nagy adag játékot így március végére, ráadásul az Oculus Rift is a héten rajtol, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni. Jön a Gravitáció játékváltozata, és a Telltale sorozatai is folytatódnak!

A hónap végén tér vissza a Walking Dead: Michonne

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a háromrészesre tervezett The Walking Dead: Michonne második epizódja. A Give No Shelter március 29-én startol el mindegyik platformon. Nézzük meg, mi történt eddig!

Launch traileren a The Walking Dead: Michonne

Holnap érkezik a Telltale-féle The Walking Dead folytatása, mely azonban nem egy új évad lesz, hanem egyfajta mellékág a címadó, Michonne főszereplésével. A történet három részből fog állni.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hónap végére érkeztünk, de szerencsére február utolsó hetén sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Visszamegyünk az őskorba mamutra vadászni, az élőhalottakkal pedig két ízben is meggyűlik majd a bajunk.

Hat percen át mozog a The Walking Dead: Michonne

Ahogy a Telltale megígérte, vasárnap este mutattak némi gameplayt a jövő héten megjelenő The Walking Dead: Michonne-ból. A videóban kicsit jobban is megismerkedhetünk az új főszereplővel.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Dátumot kapott a The Walking Dead: Michonne

Még ebben a hónapban elindul a Telltale által fejlesztett háromrészes The Walking Dead: Michonne. A minisorozat első epizódja az In Too Deep címet kapta, és szerencsére nem kell rá sokat várni.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

TGA 2015: The Walking Dead: Michonne - jövőre jön

Az eredeti tervekkel ellentétben nem rajtol el idén a The Walking Dead: Michonne, a The Game Awardson megejtett bejelentés szerint jövő februárban veszi kezdetét a minisorozat.

Hamarosan indul a The Walking Dead: Michonne

A Telltale Games még a júniusi E3-on jelentette be a The Walking Dead: Michonne-t, amely egy vadiúj miniszéria lesz a közkedvelt szamurájkardos hölgy főszereplésével. A készítők most néhány apróságot árultak el a játékról.