Hitman (2016)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, TPS, bérgyilkosos
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: IO Interactive
A Hitman új része PC-re és konzolokra.
Értékelés: 8.0

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Óriási Hitman-hírek estére

Egy kiadós bemutatóval készült mára az IO Interactive csapata, melynek keretei közt leleplezték a Hitman 3 idei újdonságait. A második évbe lépő cím új játékmódokat és PC-s VR-támogatást kap, ráadásul csatlakozik a Game Passhez is.

Eltűnt a GOG könyvtárából a Hitman GOTY

Az online DRM elleni élharcosként ismert GOG eltávolította a 2016-os Hitman bővített változatát a piacteréről, miután a játékosok felháborodtak a csomag folyamatos internetcsatlakozáshoz kötött tartalmai miatt.

Új stúdiót nyit az IO Interactive

A rebootolt Hitman-trilógia nagyszerű sikerei után komoly terveket forral az IO Interactive. A csapat új stúdiót nyit Barcelonában, a tervezőasztalukon több játék is fekszik, mindeközben pedig még a kiadói tevékenységeiket is felpörgetik.

Takaréklángra kerül a Hitman-széria

A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.

Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás

A Hitman 3 egyik izgalmas funkciója, hogy a játékosok beleimportálhatják a World of Assassination-trilógia korábbi részeinek pályáit is. Konzolon ezzel nem volt gond, PC-n azonban nem működött a dolog - egészen mostanáig.

Csínján bánik a gigabájtokkal a Hitman-sorozat

Akkor sem kell féltenünk a merevlemezünket vagy SSD-nket, ha a Hitman-trilógia összes darabját megtartanánk a gépünkön, az IO Interactive ugyanis addig ügyeskedett, amíg a sorozat tárhelyigényét le nem nyomta 100 GB környékére.

Megérkeztek az Epic Store legutóbbi ajándékai

Menetrendszerűen cserélődött le az Epic Games Store ingyenes játékkínálata, ráadásul kifejezetten ütős lett a felhozatal. Ezúttal nem kevesebb, mint négy címet zsákolhatunk be.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Ingyenes PS4-en a 2016-os Hitman

A PlayStation 4-tulajok most ingyen lecsaphatnak a 2016-os Hitman teljes első szezonjára, amit aztán végleg meg is tarthatnak. Nem árt azonban sietni, ugyanis a hat fejezetet tartalmazó pakkra vonatkozó akció csak a hét végéig érvényes.

Az IO Interactive már dolgozik az új Hitman-játékon

A hónap közepén érkezik egy méretes frissítés a Hitman-sorozat aktuális felvonásához, az IO Interactive pedig leszögezte, hogy a közel 13 hónapnyi támogatás után ez lesz az utolsó komolyabb javítás. Jöhet a folytatás.

Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

Az IO Interactive és a Warner Bros. újra egymás markába csap, ezúttal azonban nem a 47-es ügynöké lesz a főszerep. Meglehet, hogy egy teljesen új IP-t kaphatnak a PC-s és konzolos játékosok.

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

A PlayStation Plus szeptemberi felhozatala után kissé fapadosnak tűnik a Gold-előfizetőknek szánt jövő havi kínálat, de annyira sokszínű a mostani akció is, hogy valószínűleg mindenki talál majd kedvére való játékot.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

Készül a Hitman harmadik epizódja

A játékfejlesztői kulisszák mögé betekintést nyújtó NoClip csapata ezúttal a koppenhágai IO Interactive-nál vendégeskedett, legújabb dokumentumfilmjükben pedig a stúdió fejese, Hakan Abrak is megszólal, aki érdekes dolgokat árult el.

Befutott a PlayStation Plus februári felhozatala

Miután tegnap lelepleződött a Games with Gold következő havi kínálata, válaszul a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetőknek szánt februári ajándékokról.

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.

Ingyen tölthető a Hitman - Halloween Pack

A közelgő ünnep örömére az IO Interactive ingyenesen elérhetővé tette a Hitman Colorado-térképét, ahol egy magánhadsereg vezetőivel kell leszámolunk. Az újrajátszáshoz az Escalation-megbízásokat ajánljuk.

Bérgyilkossal erősít a novemberi Humbe Monthly

Méghozzá nem mással, mint a 47-es ügynökkel! Az előző hónap után a novemberi Humble Monthly Bundle is igazán ütős lett; gyötrelmes túlélés, félelmetes rovarok, valamint lopakodással teli kalandok várnak ránk.

Hitman - ingyenes utazás Marrakeshbe

Az IO Interactive 2016-os alkotásának egyik érdekessége az, hogy „üzleti útjaink” során rendkívül sok valós helyszínre látogathattunk el. A Hitman: Summer Pack jóvoltából pedig a marrakeshi utazásért ezúttal még csak fizetnünk sem kell.

Definitív kiadást kap a Hitman

Miután az IO Interactive független lett és megtartotta a Hitman-jogokat, még egy bőrt lehúz a kopasz bérgyilkos 2016-os kalandjáról. Májusban jön a Hitman: Definitive Edition, amely minden eddigi tartalmat magával hoz.