Dreams

PlayStation 4

Sandbox, kreatív
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Media Molecule
Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule új játékában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Dreams - áprilisban jön az Early Access-kiadás

A Sony valamiért kihagyta a State of Play felhozatalából a hírt, hogy április közepén válik elérhetővé a Dreams korai hozzáférésű változata. Annyi baj legyen, befutott a bejelentés, amiből minden részlet kiderül a témában!

Dreams - tavasszal indul a fizetős korai hozzáférés

A Media Molecule a PlayStation hivatalos blogján jelentette be, hogy tavasszal egy nagyon limitált korai hozzáférést kap a csapat legújabb játéka, a Dreams. A lehetőség fizetős lesz, amit aztán a teljes játék megjelenése követ.

A jövő héten indul a Dreams nyílt bétatesztje

A Media Molecule következő alkotását hamarosan minden PlayStation 4-felhasználó kipróbálhatja. A tavalyi év végén még zárt betafázisban leledző Dreams a jövő héten kitárja a kapuit.

Holnap rajtol el a Dreams bétatesztje

Ha korábban feliratkoztál a Media Molecule hírlevelére, akkor számodra jó hír, hogy holnaptól már ki is próbálhatod a LittleBigPlanet fejlesztőinek legújabb, évek óta készülő játékát, a Dreamst.

Még idén érkezik a Dreams bétája

Régóta várunk a Media Molecule legújabb projektjére, de szerencsére még idén játszhatunk a Dreamsszel. Az első publikus bétatesztet még 2016 végére ígérték - végül két év csúszással élesedik.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.
  • Írta: zoenn
  • 6 komment

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Kooperatív lehetőségek a Dreamsben

A Media Molecule emeli a tétet: a Dreamsben megalkothatjuk saját játékunkat, amit aztán megoszthatunk másokkal is. Simán elképzelhető, hogy ugyanazt az alkotást két felhasználó egyideűleg szerkesztheti és tesztelheti.

Tíz percig mozog a Dreams

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen is pontosan a Media Molecule új alkotása, a Dreams. Lényegében bárki elkészítheti vele azt a játékot, amiről mindig is álmodott, lehetőségeink szinte végtelenek. Nézzünk is bele!

Ízelítő a Dreams képességeiből

Újabb látnivalót csepegtetett a Media Molecule a Dreamsről, pontosabban egy olyan platformerből láthattok most egy rövid ízelítőt, amit teljes mértékben a játék nyújtotta eszközökkel készítettek.

PSX 2017: Részletek a Dreams sztorimódjáról

Külön panelbeszélgetést szenteltek a Media Molecule új játékának az idei PlayStation Experience-en. A jó hír az, hogy a készítők 2018-as megjelenést ígérnek, ennek megfelelően az új infókkal sem fukarkodtak.

TGA 2017: Újra hallatott magáról a Dreams

Nem várta meg a PlayStation Experience-t, már a The Game Awardson megmutatta a Sony a PlayStation 4-exkluzív Dreams új előzetesét. Ez eddig a legváltozatosabb kedvcsináló a játékból.

Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.

A Dreams is ott lesz a PlayStation Experience-en

A múlt héten már sejtettük, hogy a Media Molecule új játéka is tiszteletét teszi a PSX 2017-en, mára azonban bizonyossá vált. Olyannyira így lesz, hogy a srácok már egy teaser trailert is közzétettek a Dreamsről.

Aggodalomra semmi ok, a Dreams köszöni, jól van

Habár az elmúlt két évben alig hallottunk a Media Molecule következő fejlesztéséről, a Sony szerint aggodalomra semmi ok, a Dreams továbbra is fejlesztés alatt áll. Ha minden jól megy, hamarosan láthatjuk is.

Nem biztos, hogy idén jön a Detroit: Become Human

A PlayStation 4 idei felhozatalát taglaló videóba némi hiba csúszott, elvégre a Sony szerint korántsem száz százalék, hogy a Quantic Dream új játéka idén érkezik. Hasonló a helyzet a Media Molecule-féle Dreamsszel is.

Csak jövőre indul a Dreams bétatesztje

Elég régóta készül a Media Molecule új PS4-exkluzív címe, a Dreams. A LittleBigPlanet fejlesztői ugyan 2016 végére ígérték a bétaverziót, de ebből nem lesz semmi, nem akarnak hibás, befejezetlen játékot kiadni a kezükből.

Végre belenézhetünk a Dreamsbe is

Habár a Media Molecule új játéka valamiért kihagyta az E3-at, nem sokkal azután mégis belenézhetünk egy hosszabb videó erejéig. A fejlesztők maguk streamelték az alkotást, a kreatívabb játékosok kedvelni fogják.

Dreams - mozgásban a Media Molecule új játéka

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Media Molecule legújabb játéka, a Dreams, amiről azóta lényegében semmit nem lehetett hallani. Ma a srácok végre tartottak belőle egy rövid bemutatót, amit a hajtás után meg is leshettek.