Dreams

PlayStation 4

Sandbox, kreatív
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Media Molecule
Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.
Értékelés: 8.5

Dreams - érkezik a VR-támogatás

Újabb lehetőségek nyílnak meg az alkotók és a játékosok előtt egyaránt a Dreams júliusi frissítésével, hiszen a végtelen kreativitásnak otthont adó program végre támogatja majd a PS VR rendszerét.

Demóváltozatot kapott a Dreams

Mától bárki szabadon kipróbálhatja a Media Molecule álomgyárát, ahol bármi lehetséges. A Dreams egyszerre intuitív fejlesztői eszköz és hatalmas játékkollekció, így ambícióktól függetlenül bárki remekül szórakozhat vele.

Friss hírek a Nintendo háza tájáról

A cég ügyeiben három témát tekintve történt fejlemény a közelmúltban: az egyik a Dreams-botrányról, míg a többi a koronavírus-járvány ügyében tett intézkedésekről szól.

A Nintendo kérésére kivették Mariót a Dreamsből

A PlayStation 4 platformon elérhető Dreams játékban kezdenek elszaporodni a más cégek szellemi termékeinek sorába tartozó elemek. A Nintendo cérnája Mariónál szakadt el, a Sony pedig elismeri a panasz jogosságát.

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Dreams - befutott az utolsó előzetes

A korai hozzáférésű változattal játszók mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Media Molecule legújabb játékának, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.

Dreams - nem mindenkinek kell péntekig várnia

Habár a Dreams teljes változata pénteken kerül boltokba, azok a játékosok, akik idő előtt bizalmat szavaztak a Media Molecule-nak, és megvásárolták a korai hozzáférésű kiadást, már kedden belevághatnak a kampányba.

Más PlayStation-exkluzív címek is PC-re tartanak?

A tegnapi nap során kiderült, hogy a Sony belsős fejlesztésű játéka, a Horizon: Zero Dawn is PC-re látogat, ám úgy néz ki, hogy hamarosan más játékok is csatlakozhatnak hozzá.

Cyberpunk 2077 - traileren a PS1-es demake

Persze a projekt aligha fog valódi, PlayStation 1-en játszható címként megvalósulni, de a PS4-es Dreams segítségével alkotott Cyberpunk 1997 még így is sok rajongó számára lehet érdekes.

Véget értek a Dreams munkálatai

A Media Molecule bejelentette, hogy aranylemezre került a Dreams, vagyis fejlesztési okokból a játék már biztosan nem csúszik többet, mindössze a dobozos változat sokszorosítása van hátra a megjelenésig.

Dreams - februártól igazán nagyot álmodhatunk

A Media Molecule érdekes koncepciójának lényege, hogy olyan környezetet teremtsen a játékosoknak, melyben bárki megvalósíthatja az álmát, legyen az zene, film, játék vagy más műalkotás, és a végén mindezt meg is oszthassa.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Legitim fejlesztői eszközzé válhat a Dreams

A Dreams felhasználói bebizonyították, hogy amit megálmodhatunk, az valósággá is válhat. Némi odafigyeléssel és kellő kitartással teljes értékű játékokat készíthetünk a Media Molecule programján belül, ezeket pedig egy napon ki is adhatjuk.

Dreams - áprilisban jön az Early Access-kiadás

A Sony valamiért kihagyta a State of Play felhozatalából a hírt, hogy április közepén válik elérhetővé a Dreams korai hozzáférésű változata. Annyi baj legyen, befutott a bejelentés, amiből minden részlet kiderül a témában!

Dreams - tavasszal indul a fizetős korai hozzáférés

A Media Molecule a PlayStation hivatalos blogján jelentette be, hogy tavasszal egy nagyon limitált korai hozzáférést kap a csapat legújabb játéka, a Dreams. A lehetőség fizetős lesz, amit aztán a teljes játék megjelenése követ.

A jövő héten indul a Dreams nyílt bétatesztje

A Media Molecule következő alkotását hamarosan minden PlayStation 4-felhasználó kipróbálhatja. A tavalyi év végén még zárt betafázisban leledző Dreams a jövő héten kitárja a kapuit.

Holnap rajtol el a Dreams bétatesztje

Ha korábban feliratkoztál a Media Molecule hírlevelére, akkor számodra jó hír, hogy holnaptól már ki is próbálhatod a LittleBigPlanet fejlesztőinek legújabb, évek óta készülő játékát, a Dreamst.

Még idén érkezik a Dreams bétája

Régóta várunk a Media Molecule legújabb projektjére, de szerencsére még idén játszhatunk a Dreamsszel. Az első publikus bétatesztet még 2016 végére ígérték - végül két év csúszással élesedik.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.
  • Írta: zoenn
  • 6 komment

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.