Shenmue III

PC, PlayStation 4

Akció, Kaland, nyitott világú
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.
Értékelés: Nincs még értékelve

Shenmue III - elrajtolt a támogatói trialverzió

És ezzel együtt egy csomó látványosság került fel a netre. Rögtön itt van például a némileg módosított Prophecy trailer, illetve alaposan belekóstolhatunk a játékmenetbe is.
 • Írta: sirdani
 • 0 komment

Shenmue III - nem biztosak a beígért Steam-kódok

Csak nem akarnak csendesedni a botrányok a Shenmue III körül. Ezúttal az okozta a felháborodást, hogy a készítők által ígért Steam-kódokról kiderült, közel sem biztos, hogy megkapják őket a rajongók.
 • Írta: Shifty
 • 1 komment

TGS 2019: Bemutatkozik a Shenmue III új helyszíne

Elrajtolt az idei Tokyo Game Show, aminek alkalmából befutott a Shenmue idén novemberre ígért harmadik részének legújabb előzetese. Ebben a játék vadonatúj helyszíne mutatkozik be.
 • Írta: Shifty
 • 1 komment

Shenmue III - két hétig lehet pénzvisszatérítést kérni

Hatalmas vihart kavart, hogy a Shenmue III PC-s változata Epic Games Store-exkluzív lesz. A Kickstarter-támogatók becsapva érezték magukat, pénz-visszaigénylésre azonban mindössze két hét áll majd rendelkezésükre.
 • Írta: Shifty
 • 3 komment

GC 2019: Egy nap a Shenmue III világában

Fényesen villódzó árkádgépek, fura alakoktól hemzsegő piacterek és eldugott edzőtermek, melyek tárt kapukkal várják a legnagyobb harcművészeket. Ryo Hazuki egy percig sem fog unatkozni a Shenmue III-ban.

Shenmue III - egyórás demó a támogatóknak

Ugyan a végleges verzióra novemberig várnunk kell, a Shenmue III Kickstarter-programjának támogatói már szeptemberben belekóstolhatnak a játékba. Az exkluzív demó nagyjából egyórányi tartalommal érkezik.

Shenmue III - íme, az előrendelői bónuszok

A Deep Silver közzétette azokat az ajándékokat, melyeket a Shenmue III előrendelői zsebelhetnek be; többnyire játékon belüli extrákról van szó, de néhány külföldi boltnál még medálokat is kaphatunk.
 • Írta: sirdani
 • 0 komment

Hangulatos képeken a Shenmue III

Még mindig ígéretesen fest a Deep Silver novemberben esedékes játéka, melyben a képek alapján az önfeledt bunyó mellett ellátogathatunk majd egy lámpások fényében úszó étteremhez és egy arcade gépekkel teli játékterembe is.

Ilyen gép kell majd a Shenmue III-hoz

Kiderült, hogy milyen konfigurációkat ajánl a PC-s Shenmue III futtatásához a játékot fejlesztő Ys Net. Szerencsére nem gördítenek elénk leküzdhetetlen beugrót Ryo Hazuki legújabb kalandjaihoz.

Kárpótolják a Shenmue III támogatóit

Nagy port kavart a támogatók körében, hogy a Shenmue III PC-s változata eleinte kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. A fejlesztők a minap bejelentették, hogyan fogják kárpótolni őket.

Shenmue III - a fejlesztők is reagáltak az Epic-ügyre

Múlt héten nagy port kavart a Shenmue III támogatói körében, hogy a várva-várt folytatás PC-s változata nem a Steamen, hanem az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. Befutott a fejlesztők reakciója is.

E3 2019: Végre játékmeneti videón a Shenmue III

Az IGN Japan jóvoltából egy 13 perces gameplay felvételt kaptunk a több mint négy éve lázasan várt alkotásról. Mondjuk aki tömény akcióra vágyott, az egy jókorát fog csalódni, a főszerepet ugyanis ezúttal ellopták a teknőcök.

E3 2019: Shenmue III - csalódottak a támogatók

Ennek legfőbb oka pedig nem más, mint a váratlanul felbukkanó Epic Games Store-exkluzivitás. Az eredetileg steames kulcsért fizető Kickstarter-támogatóktól ráadásul a visszatérítési lehetőséget is megtagadták.

E3 2019: Gameplay trailert kapott a Shenmue III

Némi csúszás után novemberben végre trilógiává bővül a Sega klasszikus sorozata. A E3-as PC Gaming Show keretei közt láthattunk pár ropogósan friss jelenetet a Shenmue III-ból.

Novemberig csúszik a Shenmue III

Eddig úgy hittük, hogy már augusztusban folytathatjuk Ryo Hazuki bosszútörténetét, de a Ys Net és a Deep Silver bejelentette, hogy novemberre csúsztatják a Shenmue III megjelenését.

Itt a Shenmue III első gameplay trailere

Ha minden jól megy, hónapokon belül lecsaphatunk a Shenmue-sorozat harmadik felvonására. Tegnap tartották Monacóban a Magic 2019 nevű rendezvényt, ahol levetítették a Shenmue III várva-várt első kedvcsinálóját is.

Újabb képeken a Shenmue III

Az utóbbi időben némileg elcsöndesedett a Shenmue III körüli felhajtás, szóval külön öröm, hogy a napokban kaptunk néhány új screenshotot a játékból, melyek alapján egészen hangulatos látványra számíthatunk.
 • Írta: sirdani
 • 1 komment

Részletek a Shenmue III játékidejéről

Hsziamenben került megrendezésre a G-Fusion Tour 2018, ahol a Shenmue III rendezője, Yu Suzuki több érdekességet is elhintett a várva-várt folytatásról. Annyi biztos, hogy sokkal nagyobb lesz elődeinél.

Shenmue III - 7 milliót dobtak össze rá a rajongók

Véget ért a Shenmue III crowdfunding-kampánya, Yu Suzuki és csapata pedig összegezte a bevételeket: több mint 7 millió dollárt adományoztak a rajongók a várva-várt folytatásra.

GC 2018: Egy év múlva jön a Shenmue III

A Gamescomon végre lehullt a lepel a Shenmue III napra pontos megjelenési dátumáról. Egyhamar ne számítsunk a nyitott világú kalandra, lévén pont egy év múlva landol a boltokban. Nem úgy, mint az első két rész remastere.