The Solus Project

PC, Xbox One

FPS, Sci-Fi, túlélőjáték
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Egyedül próbálunk túlélni egy idegen bolygón, pont mint A marsiban.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

The Solus Project - Xbox One-on is teljessé válik

A Teotl Studios és a Grip Games megerősítette, hogy a The Solus Project PC-s változata után az Xbox One-os verzió is kilép a korai hozzáférési programból. Utóbbi két hét múlva pénteken válik teljessé.

The Solus Project - már nem kell rá sokat várni

Ennél baljósabb felütéssel nehéz lenne indítani: azért küldtek, hogy megmentsd az emberiséget, erre pont te kerülsz bajba, és már csak az a kérdés, TE hogyan fogod megúszni a kalandodat. Ígéretes sci-fi kaland érkezik a jövő héten.

The Solus Project - fókuszban a történet

Megérkezett a The Solus Project harmadik fejlesztői naplója, ami ezúttal a játék történetére koncentrál. A Teotl Studios és a GRIP Digital túlélőjátéka jövő héten startol el a Steamen és a GOG-on,

The Solus Project - májusban jön a végleges verzió

De már ebben a hónapban rátehetjük a mancsunkat a korai hozzáférésű változatra PC-n és Xbox One-on. A The Solus Project várhatóan májusban aranyozódik be. Itt az új fejlesztői napló.

Fejlesztői naplón a The Solus Project

A Grip Games kiadta az első fejlesztői naplót a The Solus Project néven futó túlélőjátékához, melyben hősünk egy idegen bolygón hajt végre kényszerleszállást. A legénység többi tagja odaveszett.

E3 2015: The Solus Project - egyedül a bolygón

A GRIP Digital és Teotl Studios bejelentette legújabb túlélőjátékát, a The Solus Projectet, amely hasonló alapfelállással rendelkezik, mint a The Martian című regény. Egyedül próbálunk túlélni egy idegen bolygón.